27.1.12

Tulppaaneita tulvillaan


Taas on tulppaaneita tulvillaan
iloinen Amsterdam.
On kuin kaunein kukka kauniin maan
iloinen Amsterdam.
Kenties kaunis on ja vallaton
iloinen Amsterdam...


Sain tovi sitten tilaisuuden visiteerata kauniissa, vallattomassa ja iloisessa Amsterdamissa. No, kyseessä oli työmatka, joten sitä vallattomuutta tuli koettua vähän, tai siis ei ollenkaan, mutta kauneutta ja kaupungin hauskaa tunnelmaa ehdin onneksi pikaisesti nauttia.

Heti tilaisuuden koittaessa suuntasin kollegan kanssa joenrantaan kukkatorille tarkistamaan pitääkö huhut paikkansa. Täytyy sanoa että näky oli tyrmäävä ja huhut vain kalpeita kuiskeita värikkään todellisuuden rinnalla. Niin suuri alue aivan kaupungin sydämessä täynnään mitä erilaisimpia kukkia ja sipuleita! Ja millä hinnalla!!! Mieli teki tuoda puoli kukkatoria kotiin matkamuistona, mutta olosuhteiden pakosta tyydyin yhteen kimppuun. Aika suureen ja kestävään tosin ;). Onhan sitä tullut kuljeteltua käsimatkatavaroina niin pähkinäpiiraita Atlantin yli kuin rantakiviä raahattua reissuista, miksei siis kaunista kukkakimppuakin.

Kukkiviin matkamuistoihin on hauska palata nyt kun tulppaanisesonki on taas kotonakin parhaimmillaan. Näitä nyt vaan on aivan pakko saada taas joka viikonlopuksi!


kauniit ja kestävät tulppaanit tuosta nurkalta Alepasta
maailman paras tulppaanimaljakko Tunjalta
rakastettava rakkauspöytä Rosalta

Kaunista viikonloppua Sinullekin!


2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/2/12

    Mahtava pöytä, mikä tarina sen takana on? Tunjalla on hyvä maku maljakoiden suhteen :) se on kätevä.

    VastaaPoista
  2. Olin ihaillut aiemmin naapurin pöytää, ja sitten paluumuuttaessaan takaisin kotikulmille hän halusi vaihtaa lastemme työpöydät. Niin sitten kanniskeltiin pöytiä pimeässä illassa parin talon väliä eestaas :). Toi on niin ihana, että me itse kukin huokaillaan pöydän ihanuutta edelleenkin harvase päivä.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)