20.3.12

Kevättä rinnoissa...


... ja pöpöjä kurkussa. Siihen voi tiivistää tämän aamupäivän! Vai mitä muutakaan voisi todeta, kun palaa kotiin esiteltyään kurkunpäätään terveydenhoitoalan immeisille parissakin osoitteessa, ja saa ihailla kirkkaassa kevätauringossa oksistoon karanneita ilmapalloja. Ne ovat olleet kotikatua somistamassa jo viikonlopusta, ja yhä vaan nostattavat hymyn huulille ja saavat ajatuksetkin keventymään.

Muutenkin aamupäivä on sujunut aurinkoisissa merkeissä: olen purkanut eilisen harjoitukseni, eikun siis ...öhöm... mallitilkun, ja aloittanut palmikkoneuletyön. Jipii ja done, homma siis hallussa eilisen hauskan illan päätteeksi! Tässä todiste ja nuotitukset, nyt siis työn alla jo neule kahdella kolmen palmikolla. En ole vielä päättänyt saako tytär tästä nukkekotiin torkkupeiton, vai joku rakas taas uuden kaulaliinan.


Huhkiessa tuli nälkä ja mikäs sen mieluisampaa kuin loivennella sitä grillatuilla vuohenjuusto-hunajaleivillä salaattipedillä. Vielä kun kyökistä olisi löytynyt herneenversoja leivän päälle, niin nautinto olisi ollut totaalisen home made delux!


Deluxeen taidan siirtyä iltapäiväkahvittelun merkeissä, koska eilistä jättimäistä suklaakakkua löytyy vielä jääkaapista...


Jos näillä virikkeillä ja eväillä ei tauti taltu, niin kysynpä vaan että millä?!? Jaa, kohta onkin soittoaika lääkärille, katsotaan onko hänen mielipiteensä yhteneväinen omani kanssa lääkkeiden riittävyydestä ja laadusta jahka on tulkinnut nieluviljelyn tulokset...

Niin tai näin, olo on sen verran samea, että kirkkaana paistava kevätaurinko on vain ja ainoastaan superihana juttu, ikkunoiden sameus ei nyt erotu lainkaan!

Aurinkoista kevätpäivää Sinullekin!


8 kommenttia:

 1. Tunja20/3/12

  Jos sairastaa pitää, niin onneksi on ainakin tarjoilut ja ajanviete kohdillaan :) Niin ja jäikös eilisestä sitä kuohuvaa? Sehän se lääkkehistä paras, parantaa vaivan kuin vaivan.. tai jos ei nyt varsinaisesti paranna, niin ainakin ne unohtuu :))

  Ja palmikko näyttää upealta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, oot ihanan kannustava ope :). Itsekin mietin että on paras mahdollinen potemispäivä: kotona kauniita kukkia + herkkuja + kivaa puuhaa päikkäreiden lomassa. Sen verran kipeä kurkku on että extra dry kuohari jää suosiolla nyt väliin ;)

   Poista
 2. Paranemisia! Komia kakku kuvassa, nam! Ja tuo eväsleipäkin saa veden herahtamaan kielelle. Mulla taitaa olla nälkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mäkin voisin taas syödä sellaisen leivän. Vuohenjuusto jää mulla aina vähän päälle kun pääsen makuun...

   Poista
 3. Harmillista, että olet kipeänä, toivottavasti siihen löytyy pian oikeat lääkkeet. Kivaa kuulla, että teillä meni eilisilta mukavasti. Toivottavasti järjestät käsityöillan uudestaan, olisi kivaa tulla mukaan! Yritähän parantua ja tsemppiä, onneksi viikonloppu on tulossa pian! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips ja kiitos! kyllä käsityövimma iski porukkaan taas siinä määrin, että päätimme kokoontua uudestaan... ja toivon mukaan uudestaan ja uudestaan :). seuraava tapaaminen on pe 20.4. klo 18, postailen siitä tarkemmin lähiaikoina.

   Poista
 4. Ilmapallot saivat hymyn myös mun huulilleni eilen =)

  Nyt vaan lokoisa asento ja herkkuja, niin pääset taas pian nauttimaan auringonpaisteesta ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, hauskaa että säkin noteerasit ne! tai sii öö... mihin sä oikein katselet autoillessas???

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)