3.5.12

So sweet

Rinsessoista pienemmällä oli yökylässä naapurin rinsessa. Tuliaiseksi tämä oli tuonut kukaties pikkunaisellisimman jutun, johon olen eläissäni törmännyt. Purkitettua, pinkkiä Hello Kitty –hattaraa! Ihanaa!


Poks vaan purkit auki ja nopealla sokerihumalalla kannat kattoon ja hattarahepulit päälle. Voi sitä kikatusta ja loputonta pulputusta, joka rinsessoista lähteekään! Tällä kerralla sain itse huvittuneena seurailla sitä sivusta, hetki sitten siippa sai nauttia saman ilmiön himpun vanhempien yökylärinsessojen könytessä saunalta soffalle.

Hattarat meni jo, mutta purkit pyykkäsin talteen. Niin monta vuotta kuin olenkin huvittuneena ja inhosta värähdellen muistellut tapaa jolla lapsuudenkodissa jogurttipikarit pestiin ja vietiin mökille mehumukeiksi…

Ei tuu keski-ikä oireitta, ei! Mut on noi niin söpöt, ett’ ei sen niin väliä
Eikä meillä ole mökkiäkään, joten nää päätyvät johonkin ihan muualle.
Aivan eri asia siis...


6 kommenttia:

 1. hih! Joo jännää miten ennen vanhaan mummolassa pestiin viili-ja maitopurkitkin. Maitopurkkeihin kerättiin marjoja ja pakastettiin. Viilipurkeissa mummo teki itse omaa viiliä tai sitten idätteli taimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin tuttua. meillä maito-/mehupurkeissa pakastettiin nesteitä, esim. maitoheraa mukamas sämpylätaikinoihin päätyväksi. tais päätyä aina 5 vuoden välein vaan roskiin...

   elävästi muistan mummon lasikuistin ikkunalaudat ja ikkunan edustat, joissa kesän kukkaloisto ja sato nousi taimelle niissä punavalkoisissa viilipurkeissakin.

   muorin maailman parhaan itsetehdyn viilin sai nauttia aino-laseista ryystäen tai lusikoiden. ai että se oli hyvää! just siks aino-lasit on tulevalla hankintalistalla joskus :)

   Poista
  2. Mulla oli Aino-laseja mutta ne ei kestäneet pesukonetta ollenkaan :( liekö laatu erilaista kun aikoinaan, mutta lasikin menee koneessa naarmulle. Kauniita kyllä ovat. Tosin silloin joskus tiskattiin vaan käsin.

   Poista
  3. totta joo, oon nähnyt niitä ihan hurjan naarmuuntuneina ja olettanut ilmeisen virheellisesti niiden olevan vanhoja :(

   Poista
 2. omg! kaikkea sitä onkin. täällä on Angry Birds tikkareitakin....uuugghhhH!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tikkareista viis, mut niitä sun angry birds -syömäpuikkoja mä kadehdin!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)