4.5.12

Tunnustuksia

Iiks, ihanaa! Ja mukavasti mieltä kutkuttavaa… Olen saanut peräti kaksi Kaunis blogi -tunnustusta! Toinen tuli kaimalta Käsityöperhonen-blogista ja toisen sain Somasti-blogin Marilta.
Kauniit kiitokset teille kauniista tunnustuksesta!

Tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.
Tämä olikin jossain määrin haastava tehtävä, koska olen melko aloittelija blogi-maailman kuvioissa, ja kauniita blogeja on vielä itselläkin tutustumista odottamassa todella paljon.

Halusin kuitenkin muistaa ystäviä, jotka ovat joko houkutelleet minutkin bloggaamaan, tai innostuneet itse perässä luomaan oman blogin. Listalta löytyy myös pari viimeisintä ihastustani. Toivottavasti te muutkin saatte iloa heidän jutuistaan ja kuvistaan! Tunnustus lähtee seuraaville:Onnea ja iloa tunnustetuille ja muille lukunautintoja!


8 kommenttia:

 1. kiitos!!! terima kasih!

  t. lets go

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos muru <3 te olette myös mun ahkerimmat kyläilijät ja kommentoijat. Kiitos siitä. Mihin se sellainen tunnustus-tulee? Onko se jokin merkki? Joskus olen niitä nähnyt jonkun blogissa, mutta ei hajuakaan miten se syteemi toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin olen nähnyt niitä merkkejä, mutta joko tässä ei sellaista ole, tai sitten se on matkan varrella kadonnut, sillä sain kummankin tunnustuksen ihan sanallisesti, ja sellaisena jaan teille sen edelleen jaettavaksi. ei siis erillisiä mitskuja rintapieleen kilisemään, vaan pää täyteen hyvää mieltä :)

   Poista
  2. sehän sopii :) kiitos tuli hyvä mieli

   Poista
 3. Oi kiitos! Nyt vasta huomasin olevani itsekin listalla :) Kylläpä tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hauskaa, juuri se oli tarkoituskin! mäkin saan hyvän mielen lukiessani juttujasi :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)