1.8.12

Arvonta suoritettu!

Kesäarvonnan kopat on nyt arvottu. Uusi hellehattu jäikin vielä loman loputtua mökille viikonloppuisia helteitä odottelemaan, joten kulhon virkaa sai nyt toimittaa vanha samettinen talvireuhka.


Onnettarena toimin ihan itse omassa ylhäisyydessäni, koska aiemmin tähän rooliin kaavailemani siipan puolueettomuus oli tosiaan enemmän kuin epäselvä, ja naapurit tuntuvat vielä jatkavan lomiaan muissa maisemissa. Mokomatkin…

No, tuloksesta osa oli enemmän kuin ennalta-arvattavaa Tiian huimalla etulyöntiasemalla 15 arvallaan :). Arvonnan tulokseksi tuli tämä:


Onnea Tiialle ja Rouva Peelle!

Rouva Pee, panetko tulemaan yhteystietojasi vaikkapa osoitteeseen paivityksia@gmail.com, niin saan pinkin koppasi sinulle. Tiian kanssa voinemme sopia kopan luovutuksen ja ikkunanpesun ajankohdasta… Miten olisi vaikkapa 9.8?

Kiitokset osallistujille! Oli niin hauskaa järjestää blogin historian
ensimmäiset arpajaiset, että taidan uusia jutun joskus toistekin.

9 kommenttia:

 1. Jee! Piti lukea pariin kertaan, että onko tuossa tosiaan mun nimi :) En ikinä voita mitään... Jee! Pistän sulle postia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kertahan se on ensimmäinenkin :)

   Poista
 2. Onnea voittajille! Arpajaisten järjestäminen on tosi hauskaa, itsekin ajattelin pistää arpajaiset pystyyn syksyllä. Oma blogini täytti 3 vuotta heinäkuun 19. päivä, joten sitä pitäisi juhlistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilman muuta pitää juhlistaa, onnea "ikäblogille"!

   Poista
 3. Wuhuu!!! =)

  Valitettavasti en osaa sanoa mitään ensi viikon ohjelmasta. Pelkään / toivon, että koko viikko menee pihan laitossa viimeisen lomaviikon kunniaksi. Ilmoittelen vielä kun viikon ohjelma tarkentuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aah, ihanaa, pihan laittoa!!! istutuksia, laatoituksia..?

   jos kuitenkin maltat luopua työnjohtajan roolista hetkeksi, niin hurauta ihmeessä jatkamaan toisenlaisiakin käsitöitäsi :)

   Poista
  2. Jos alkuviikosta saisi asfalttia pihaan, niin loppuviikon vois kantaa polttopuita ja ehkä toivottavasti multia mun "pikkuisiin" kukkaruukkuihin. Kauankohan mulla menee 20 kuution kärräämisessä...?

   Ehdottomasti olen paikalla jos aikataulut antavat myöten! Jos vaikka sais opastusta patenttineuleeseen =)

   Poista
 4. Ha-haa, nälkä kasvaa syödessä :). Takuuvarmasti opastusta luvassa! 20 kuutiota multaa... niihin ruukkuihisi..? Ne olis kiva nähdä, pane kamera surraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin kuvan ja olen jo toista päivää mykistynyt ja kateudesta vihertynyt! voin kertoa että multamäärä ei ole ylimitoitettu noihin "ruukkuihin". ja että tiia saa keittiöpuutarhan keittiön oven viereen!!! mun sydämeni särkyy ihan vaan kateudesta samalla kun iloitsen hänen puolestaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)