2.8.12

Hurjan tärkeä tunnustus

Ystävä tuli eilen viettämään kukoistamatta, tai ylipäänsä viheriöimättäkin jättäneen Gloriosan muistotilaisuutta. Toi tullessaan juhlatarjoilutkin. Ihanaa ja eläköön luova hulluutemme! Toi myös asiasta seuraavaan liittyen mulle bränikän rintapieleen. Hurjan tärkeän tunnustuksen, hyvän mielen ja hilpeän hymyn suusta silmäkulmiin saakka.


Toiset neuloo mitä osaa, mut mie neulon mitä vaa…

Niin ihanasti sanottu! Mähän en ole mikään neulojakonkari, vaan päinvastoin melko noviisi tai ainakin uusnoviisi, niin kauan se laji oli mulla jäähyllä, ja nyt taas hiljalleen lämmitellään sitäkin jaloa taitoa. Keski-ikäiseksi asti piti kasvaa ennen kuin palmikoitakin uskalsi alkaa opetella neulomaan. Mutta nyt nekin sujuu kuin tanssi – kumpikin taitoja joita aloin harjoitella vasta viime keväänä…

Taitoa enemmän miellänkin tämän liikuttavan tunnustuksen tahtoon tai yritykseen. Kun jotain saa päähänsä pälkähtämään, niin sehän pitää toteuttaa! Ei sillä niin väliä vaikka taitoa ei olisikaan, tahdolla pääsee pitkälle. Eikä silläkään ole niin kauhiasti väliä mikä se lopputulos on, kunhan tulee valmista! Voipi olla että bränikän lahjoittaneella Villa Villekullan emännällä oli joitain samansuuntaisia Peppi-energia-aatoksia tän hankkiessaan..?

Ihana on! Kaunis kiitos, kannan ylpeydellä tätä suurta kunniamerkkiä!

Ps. Neulomaan, virkkaamaan, väkertämään, oppimaan ja viihtymään voi saapua 9.8.


9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava rintanappi, mistä niitä saa ostettua? Tahtoo tuollaisen!!

  Muuten, aion tula mukaan torstaina, mutta pitää vielä varmistaa asia isännältä. Otan yhteyttä viimeistään maanantaina. Hauskaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, isäntä tosiaan saa minun puolestani vahtia nyt välillä koiruuksia niin että pääsen teille käymään. Vai saako koiratytöt tulla mukaan? Ne eivät tosin osaa neuloa, ainakaan vielä... :D

   Poista
  2. eikös olekin ihan hulppean hieno! sain sen ystävältä, joka on myös torstaina innolla tulossa virkkaamaan, ja antanee sinulle tarvittaessa tarkemmat koordinaatit herra hakkaraisen talolle, josta sen on hankkinut, tai sitten valmistajalle / jälleenmyyjälle.

   saatatte muuten hänen kanssaan olla jo entuudestaan kukaties tutut, kun taidatte dallailla samoja koirienulkoilutusreittejä... kaikki neuletaidottomat ovat puolestani tervetulleita pihalle, ellei joku osallistujista ilmoita olevansa koirille allerginen. koti meillä onkin lemmikkieläimetön esikoisen allergioidenkin vuoksi :/

   saat hypistellä ihanaa rintanappiani sitten puuhailun lomassa! torstaihin siis ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
  3. Juu nappi löytyi Sastamalasta Hakkaraisen talosta. On virkkuukoukkusen tuotantoa.

   Poista
 2. Tunja3/8/12

  Ja kässänope varmistaa myös tulonsa! Tosin tulen suoraan kokopäiväisestä intensiivikoulutuksesta, joten en lupaa, että aivotoimintaa juurikaan on.. Mutta mites se normaalista poikkeaa :) Oma neulominen kyllä sujuu lihasmuistilla, ja neuvojakin annan vaikka unissani :))

  Ja mulla on uusi (neulos)projektikin, otankin sen mukaan!

  VastaaPoista
 3. Tunja3/8/12

  Jaahas, väärään postaukseen meni ilmottautuminen, laitetaan kopio siihen oikeaankin.. Eli aivotoimintaa ei näin kesällä ole vaikkei kurssilla olisikaan :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sulla on selvästi hyvä loma ja nollaus loistavasti toteutettu :)

   ei vaan, oot sä niin ihanan tunnollinen!

   Poista
 4. Ollos hyvä ja kiitos mukavasta ehtoosta. Mulla on jo virkkuukoukku tanassa :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)