23.12.12

Nyt on joulu!

Kuusi seisoo uudella matolla, ja vanhat koristeet on saatu vanhaan kuuseen, kuusiallergikkojen kodissa kun kuusi kaivetaan tätä nykyä kellarista noiden koristeiden kanssa. Pipareista on puolet jo syöty. Lipastojen kulmat, kuusen alusta ja kellarissa joulupukin säkki ovat täynnä kauniita paketteja. Saapuneet joulukortit on kiinnitetty kyökin lasioveen, niin että ne varmasti osuvat silmiin pitkin päivää. Kinkkua sovitellaan kohta uuniin. Kynttilät palaa läpi pakkaspäivän.


Innostuttiin pikkuneidin kanssa huovuttelemaan, tehtiin nippu joulunpunaisia ja piparinruskeita sydämiä. Ne numeroitiin adventtien mukaan, ja ommeltiin hamppunarut kiinnityslenksuiksi. Tätä postausta ei muuten ole tarkoitettu pelastusalan immeisten luettavaksi… Hetken omistin ajatukselle kuinka tekisin näistä paloturvalliset, mutta päätin uhkarohkeasti luottaa valvontaan ja terveeseen järkeen, varsinkaan kun siivouskaapista ei löytynyt palonestosuihketta. Lasken noiden kahden asian varaan myös heidän osaltaan, jotka tänä jouluna käärivät joulupaketeistaan näitä ”adventtikynttelikköjä” esiin…


Kuopuksen mielestä tämä asetelma ei ole joulua, vaan matematiikkaa, 4936. Virkistävää miten eri tavoin näemme ja koemme samoja asioita!

Levollista neljättä adventtia!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinnekin! Selamat Hari Natal! Täällä oli vain joulupvä vapaapvä, nyt tapanina jo täysi meno päällä,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kuin myös vielä :). Lennettiin Tapanin aamuna Pariisiin, ja kuviteltiin että ois pyhä ja paikat kiinni. Oltiin niin ihanan väärässä, täällä on täysi joulu vielä arjen keskellä. Tämäkin meidän pitäisi oppia.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)