29.12.12

Pullopiilo

Tällaisia sydämellisiä pussukoita syntyy siipan vanhoista paidoista vaihteluna niille iänikuisille tyynyille. Näihin katkaisin hihan jostain kohdasta kainalon ja kyynärpään väliltä, silitin kaksipuolisen tukikankaan avulla sydämen kiinni hihaan, tikkasin paksulla langalla ja tiheällä siksakilla ja lopuksi ompelin pohjan kiinni yhdellä suoralla saumalla. So simple!


Hihan mitoituksesta riippuen näistä tuli oivat lahjapussukat mm. skumppa-,viini- tai glögipulloille. Lopuksi pullopiiilo suljetaan narulla tai ihan vain napittamalla kalvosin kiinni. Ensimmäinen pehmeä paketti kovin hölskyvin sisällöin päätyi jo pukinkonttiinkin.

Pullopiilon ääreltä toivottelen kuplivaa ja poksahtelevaa vuodenvaihdetta!6 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista paketista. Avasin sen niin innoissani, että jälkikäteen harmittelin etten ehtinyt napata siitä kuvaa. Ihastelin kyllä monta päivää ennen avaamista- Hölskyvää sisältöä nautiskelen uuden vuoden aattona <3 Kiitos ja kippis Uudelle Vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :), funktionaalisen terveellisen herkullista vuodenvaihdetta!

   Poista
 2. Tosi hauska tuunausidea, tällaisia voisi itsekin vääntää vanhoista paidoista! :)

  VastaaPoista
 3. upeita. selamat tahun baru! t. lets go, joka totuttelee taas erilaiseen eloon,))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas :). On sulla totuttelemista! Luulisi että olisi ollut helpompi palata hankien ja pakkasten keskelle kuin tähän vesisateeseen :(

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)