1.1.13

Uudenvuodenlupaus

Sain ystävältä tällaisen hykerryttävän ja mieltä lämmittävän kortin. Se päätyi yöpöydälle nostattamaan hymyä huulille aamuin, illoin.  Alun naurujen jälkeen sanoma sai lisääkin painoarvoa. Jäin miettimään sitä kuinka tulee itseä kehua ja kiitettyä. Muille kyllä jakelen niitä, mutta me and myself tuppaa unohtumaan siltä listalta. Tein uudenvuodenlupauksen: huolehdin itsestäni. Siihen osana kuuluu kehun ja kiitoksen jakaminen itsellekin silloin kun sen paikka on!


Halikaa ja kehukaa tekin parasta kaverianne!

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno lupaus! Minä lupasin olla vuonna 2013 mahdollisimman kiltti & suloinen, mutta tämän lupauksen voisi myös toteuttaa. Ihanaa uutta vuotta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noi aiemmat lupaukset sisältyvätkin jo ainakin osittain tähänkin? Ihanaa tätä vuotta!

   Poista
 2. Anonyymi2/1/13

  Kuullostaa sisäisen rinsessan juhlavuodelta :) ihanaa! Paljon hemmottelua ja hyvä hetkiä vuoteen 2013! CKone

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, hauskasti muotoiltu, toivotaan että tästä tulee SRJV13 :). pidetäänhän yhdessä huolta että hemmottelua ja hyviä hetkiä meillä riittää?

   Poista
  2. Anonyymi2/1/13

   Kyllä, aloitetaanko saunayogalla ;) CKone

   Poista
  3. Joku muukin on ollut tänään samoilla linjoilla http://hidastaelamaa.fi/2013/01/onnen-aarella-rakastamalla-muutokseen/

   Poista
  4. ..."kelpaat minulle juuri tuollaisena..." ihanaa, välillä olisi syytä jäädä peilin eteen turisemaan itsekseen itselleen :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)