6.1.13

Oikea rinsessa

Jouluisella Pariisin-matkalla ihanan boheemilla Montmartrella silhuetinleikkaaja pysähtyi viereemme, ja alkoi sen kummemmin kyselemäti ja kommetoimati hymyssä suin leikata kuvaa neidistä. Ihailun ja ihmetyksen vallassa seurasimme hänen saksiensa nopeaa toimintaa pikaisten vilkaisujensa lomassa. Varsinaista käsityötaidetta on kyllä tämäkin laji! Viereen seisahtui hetkeksi toinen ranskalaismies katselemaan taiteilijaa ja tämän mallia, ja kommentoi iloisesti hymyillen mallista että ”hän on oikea prinsessa”. Äiti on samaa mieltä <3


Eilen illalla rinsessan raivoamista naapurihuoneesta kuunnellessani katselin kaunista kuvaa yöpöydällä, ja yritin säilyttää mielentyyneyteni sen voimin. Viime päivien mediakeskustelussa on kohistu siitä onko ulkomaalaistaustaisella rinsessalla mennyt herne nenään vaiko eikö. Luulen että meidän ulkomailla piipahtaneella rinsessalla ainakin meni ja kovaa. Varmasti ihan hyvä että nyt loppuu loma, alkaa arki ja rutiinit + sosiaaliset kuviot loksahtavat taas normimoodiin.
 
 
Leppoisaa Loppiaista!

6 kommenttia:

 1. Hei

  Kiitokset kommentista.Tulin tänne kurkkimaan että kukas se laittoi.

  Prinsessoille taitaa kuulua tuo herneen nenään veto silloin tällöin,sallittakoon se Heille.Onneksi se ei kuitenkaan ole ihan joka päiväistä,vaikka se kertakin otti koville.Nyt jälkeenpäin kun meidän prinsessa on jo aikuinen,olen iloinen siitä että aikoinaan pystyin säilyttämään mielentyyneyteni.

  Oikein mukavaa uutta vuotta ja uutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kurkkimista puolin ja toisin ja nyttemmin ihan lukemista ja kommentoimista :)

   Sallittakoon hernetemput rinsessoille, osaltaanhan nekin lisäävät juuri sitä rinsessallisuutta...

   Mukavaa uuden vuoden starttailua!

   Poista
 2. Suloinen rinsessa kuvassa ja siluetissa <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/1/13

  Ihan ihme taito on minusta tuo leikkaaminen, samoin kuin muotokuvien maalaaminen "tuosta vaan" kadulla. Kiva, että jaoit taideteoksen! :) Aika prinsessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, edelleen sitä jaksaa ihmetellä joka kerta kuvaa katsoessaan! Ihanaa että tällaisiakin taiteilijoita yhä on.

   Aika prinsessa juu, onneksi ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)