26.2.13

Silmänruokaa

Ystävä muutti Malesiaan ja latasi fb-sivuilleen ihanan ihanan kuvan Angry Birds -syömäpuikoista. En vihaisista linnuista muuten niin hirveästi perusta, mutta juuri sellaiset puikot minäkin halusin! Selvyyden vuoksi vielä pari tarkennusta:
1) toki tunnen suurta kansallisylpeyttä tipujen huimasta suosiosta
2) juu, kyllä feikkikamakin ois kelvannut nyt...

Sitten muutti kummityttö toviksi Indonesiaan. Hyvää matkaa hälle toivotellessa ikävöintikyynelten jo kimallellessa silmänurkissa kehotin häntä etsimään mullekin sellaiset puikot. Kuukaudet kuluivat ja sain väliaikatietoa: kaikkea muuta kyllä löytyy AB:nä, muttei puikkoja, argh!

Hetki sitten koitti kotiinpaluu ja mitäpä kuoriutuikaan tuliaispussukasta?!? Puikkoja tietenkin! Ei niitä vihaisia lintuja, mutta kaikkea muuta ihanaa: Mickey Mouse, Hello Kitty, Cars, Winnie the Pooh ja Tiku + Taku, keitä he nyt olivatkaan englanniksi...


Puikot ovat kuvioinnin lisäksi myös kooltaan lapsille mieluisia, eli normia lyhyempiä ja helpompia käsitellä. Mä tosin olen jo varannut Mikki-puikot seuraavalle sushiaterialleni! Ainakin mikäli syön sen kotona. Toisaalta, äkkiäkös sitä surauttais kivan pussukan puikoille jossa vois kuljetella niitä näpsäkästi mukanaan kaikkialla...Hyvää ruokahalua, niin silmillä kuin suulla syöden!


7 kommenttia:

 1. Hei, minä etsin sinulle sellaiset puikot sieltä. Olivat niin suosittuja viime talvena. Siellä alkaa AB buumi olla ohi. Toisin kuin täällä. Citymarketissa on koko osasto täynnä AB mattoa, peittoa, kynää, viivotinta, vihkoa, tossua...(yök!!! liika on liikaa) Hauskinta on kertoa Malesialaisille,että tämä ON SUOMESTA!!!!

  t . Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee, ihanaa!!! Kiitos <3 Hassu juttu: mäkin kierrän Cittarien AB-krääsät kaukaa, mutta näistä puikoista on tainnut jo tulla pakkomielle ;)

   Poista
 2. Veikeitä :) mie tosin tykkään enemmän perinteisistä puikoista, tummasta puusta. Jostain Lontoon Camdenistä niitä oon ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebenpuisetko... ;)

   Poista
  2. En mie tiedä :) niissä on vähän eri sävyjä.

   Poista
 3. Päivi, tänään lähtee paketti sinulle!!! Puikot ovat väriltään.......no, pidetään yllärinä! :))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu-la-laa ja ou jee!!!! aivan huippua! kiitos <3 en tiedä voinko huomenna mennä töihin lainkaan, jos mun pitää roikkua kotona postiluukussa posteljoonia vaanimassa, jotta väri selviäis saman tien. ja hei, huomisen menu menee nyt heti uusiksi! täytyy välittää tieto keittiöön ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)