7.5.13

Harrods-höynähtänyt

En mitenkään intohimoiseksi rojalistiksi tunnustaudu, vaikka rinsessallisia asioita puuhailenkin, mutta jotain ihailen ja vähän kadehdinkin briteiltä. Heitin (tai sen saudin) supermarkettia, supersuurta ja superihanaa Harrodsia. Kyllä meitin Stokka on aika pieni ja hailee sen kruununjalokiven rinnalla. Ja mähän en tätä edes saisi sanoa, koska aikoinaan nain Stokkan henkilöstöalekortin miehen mukana... No, ne henkilöstöaleajat ovat kaukana historiassa, ja saan hyvillä mielin keskittää ostokseni Harrodsille! Tai siis saisin.

Lontoon-matkat eivät tätä nykyä valitettavasti ole enää jokavuotisia, eivät edes joka viidesvuotisia. Onneksi sentään siippa työmatkailee ja ystävät huvimatkailevat siellä. Lievittävät mun tuskaani ihanilla tuliaisilla. Viimeksi ystävä sinne lähteissään oikein vartavasten kysyi mitä toivon Harrodsilta. Tilanne tuli niin äkkiä ja yllättäin, etten osannut hyllyntarkkuudella kertoa mitä ja miltä osastolta eniten just nyt tarttisin, joten huokailin että jotain jossa lukee Harrods, ei kuitenkaan mukia. Niitä iänikuisia teemukeja mä en briteiltä haikaile!


Paketista kääriytyi aikanaan esille kaunein ja liikuttavin beauty-pussukka jonka olen eläissäni nähnyt! Laukkufriikin valitsema. Ja nyt se on mun!!! Aluksi en liikutukseltani raaskinut edes poistaa sisällä olevia silkkipapereita, vaan pussukka sai pullottaa uutuuttaan kiiltelevänä yöpöydällä. Ensimmäisenä asiana jonka aamulla näin ja viimeisenä asiana illalla. Ellen sitten nukkunut selin siihen. Silloin siippa hoiti samat näkymäasiat.

No joo, kyllähän mua itseänikin jo alkoi jossain vaiheessa huvittaa höyryilyni ja aloin pohtia pussukalle arvoistaan käyttöä. Yhden naisen reissuilla tää olisi täydellinen varuste, mutta kun mun reissut ovat viime aikoina olleet perhematkoja, sinne kosmetiikat pakataan ihan eri volyymin säkkiin.

Sitten keksin sen, tästä tuli ladyshavepussukka! Olin aparaattia säilönyt ja reissuissa kuskaillut tylsässä muovipussissa jolle koitti pääsy muovipussien taivaaseen, kun surisutin pääsi ihanan ylelliseen pinkkiin silkkivuoritusihanuuteen. Sai karvojen ajelu ihan uuden ylellisyysfunktion. Tuli tarpeeseen.


Kyllä, pussukka on kuvattu saniteettikalusteen päällä.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa, että sheivauksestakin tuli kertaheitolla luksusta ;)) Sinä jos kuka osaat tehdä arjesta juhlan <3

  Ja vaikken sen pienen padin takia niin usein kommentoikaan, niin sun blogi on edelleen NIIN ihana, mun ykkössuosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3<3<3 kiitos! onnesta hyristen ja hykerrellen tavailen ihanaa kommenttia uudelleen ja uudelleen. tällaisen palautteen voimalla kirjoittaa kyllä taas erinäisen uudenkin jutun :)

   minä, tuntemistani ihmisistä se kaikkien epäteknisin olen joutunut tutustumaan just puhelin- ja paditarjontaan, ja kyllästyttyäni luurin pieneen näyttöön ja sun muutama sivulause minipadinkin pienuudesta ovat nyt vihdoin ratkaisseet asian ja hommaan sen suurimman. puhelimeksi tulee joku jolla voi just just pelata matopeliä. tää on siis se tylsin osa siirtymistäni rehupuntiksi, mutta voiton puolella jo :)

   Poista
 2. Anonyymi8/5/13

  Ihanan naisellinen juttu :) CKone

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiks vaan, suorastaan nesessääri! jokanaisenoikeus...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)