9.12.16

Joulukuusimetsikkö

Mielenvikaisen patalappuihmisen joulukusimetsikkö näyttää tältä:
 
 Mielenvikaisen mm. siksi että tilkkuystävä totesi sarjatuotannon tilkkutöiden osalta edellyttävän jonkinlaista mielenvikaa meissä tällaisten tuotantolinjojen suosijoissa. Ehkä vähän muutenkin.

Patalappuihmisen puolestaan siksi että Eurokankaan myyjä opetti mulle aivan uuden ihmisrodun: "ne patalappuihmiset". Pyysin selvennystä ja sain kuulla että myyjäisiin patalappuja tehtailevat immeiset ovat tähän heimoon kuuluvia. Luin itseni välittömästi heimolaiseksi vaikken myyjäisissä kiertelekään, mutta pienimuotoista tehtailua ajattelin tuolloin harjoittavani näiden lappujen myötä.

Joulukuusimetsikkö taas ihan vaan sen vuoksi että blokki esittää joulukuusta. Tämä tiedoksi jos se joltain jäi hoksaamatta. Kuusiallergikon lempijoulukuusia nämä puuvillaiset versiot.

Kuusentuoksua päiväänne!
 
 

12 kommenttia:

 1. Kivat patalaput. Ei tarvitse puolustella, ihan normaalia. Eurokankaan ei kannattaisi nimitellä asiakkaitaan. Asiakas ostaa, mitä haluaa. Useimmiten E-kankaassa ei ole sitä mitä haluan ja poistun tyhjin käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva oli kuusikkoa ommella! Huh ja hyvä, en puolustele siis :). Niinpä niin, kiinnostaisi tietää onko heillä nimitys ostamattomalle asiakaskunnalleenkin..?

   Poista
 2. Ei ole mikään ongelma ymmärtää että kuusimetsässä on piipahdettu:) Kivoja ovat nämä patalaput, niitä saattaa ensi vuonna näkyä jonkun muunkin blogissa;)

  VastaaPoista
 3. Hauskat optiset patalaput:)

  VastaaPoista
 4. Onnellinen metsällinen patalappuihminen. Jos olisin puu, olisin mitä luultavimmin kuusi. Ja pelkäisin koko ajan, että joku tulee kaatamaan minut ja vie tunkkaiseen kotiinsa seisomaan viikoksi ja sitten kaatopaikalle. No silläkin uhalla olisin kuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien polkujemme onnellisia tallaajia ollaan niin patalappuihmisinä kuin kuusiunelmoijina :)

   Poista
 5. Pidän tuosta yksinkertaisesta mallista - ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin helppoja ja hauskoja tehdä että sunkin pitänee kokeilla..?

   Poista
 6. Kiva malli. Jouluisia mutta ei kuitenkaan liikaa, joten voi käyttää juhannuksenakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Puu kuin puu, onko sillä nyt niin väliä onko kuusi vai koivu Jussina??

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)