21.1.14

Ört

Niin hirveän hauskaa mulla taas yksikseni kotosalla! Perhe on palannut jo tovi sitten arkeen, mutta mulla vaan jatkuujatkuujatkuu loma, ja loivassa laskussa joulusta päälle jäänyt sokerihumalakin! 

Tälle olen jaksanut sitten hihitellä. Piirsin paukkupakkasten kunniaksi auringon paistamaan mulle ja yrteille oikein nonstoppina.
Oonkohan mä ollut jo liian kauan lomalla..?


8 kommenttia:

 1. Anonyymi21/1/14

  Hihih, ihana päivänpiristys :-) oi ei voi olla lomaa koskaan liikaa!! :-) t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ilmeisesti munkaan mielestä, koska niin kovasti olen keksinyt kaikkea kivaa tekemistä, mikä siirtää paluuta arkeen...hamaan tulevaisuuteen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, näin teen! Aamun tosin tein kouluhommia ja eilen lähetin tiedustelun työharjoittelupaikasta, mutta nyt tällä hetkellä taas ihan täydessä lomailijamoodissa :)

   Poista
 3. Epistä, epistä, epistä;) mutta nauti oikein olan takaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä mulla on vähän sellainen tunne että kohta jään kiinni tästä ja joudun kurimukseen X. Äsken sytytin olohuoneeseen kynttilöitä ja mietin millaista luksusta sekin on arkiaamuna. En ole vielä tottunut ajatukseen että tää kaikki on luvallista! Tällehän on tietenkin vaihtoehtokustannus: opintotuella ilot otetaan irti erilaisista asioista kuin palkkaduunarina ollessa. Kyllä, nautin aivan urakalla :)

   Poista
 4. No et kyllä vielä oo liian kauaa lomaillu. Mutta odotan mielenkiinnolla mikä on meno muutaman viikon kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, niin minäkin... Saas nährä.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)