lauantai 15. helmikuuta 2014

Tajusinpas just

... etten ole vilautellut hulvattoman hienoa ja ennen kaikkea älyttömän toimivaa ompelutarvikepussukkaani täällä. No, nyt tämä kammottava epäkohta korjataan saman tien!

Pussukkani on ommeltu kolmella suoralla saumalla ja viimeistelty siksakilla. Aikaa sen valmistamiseen leikkuineen ja loppusilityksineen meni noin kolme minuuttia. Tässä valmistumisajassa on kone tosin ollut valmiiksi esillä ja langoitettuna.

Muista ompeluksista jäi yli miehen kauniista paidasta kaulus ja vähän hartiaseutua. Leikkasin jämän about neliöksi ja ompelin kolme sivua kiinni toisiinsa. Kauluksesta on helppo heitellä tarvikkeet sisään ja onkia esiin se mitä kulloinkin käsiinsä kaipaa.




Käytän tätä sekä kotona koneen vieressä että tilkkuterapiaan viikoittain varusteita kuskaillessa. Kun kampsut ovat pussissa koneen vieressä, niin eipä tarvitse etsiskellä pyödälle kankaiden alle kadonneita saksia tai nuppineuloja ja lisäksi tavarat ovat pienen lankavaraston kanssa aina valmiiksi pakatut tilkkuihin lähtöä varten. 

Ei tämä huippunerokas pakkaus tosin sitä takaa että tarvikkeet olisivat aina mukana tilkkuihin mennessä. On sekin kerta koettu kun piti kävellä takaisin kotiin hakemaan kaulus matkaan mukaan. Hyötyliikuntaahan se sekin... think positive...


4 kommenttia:

  1. Hauska! Tollasesta voisi tarjota vaikka tuoreita sämpylöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä voisikin, hauska idea! Silloin ompeluksesta voisi tehdä ehkä vähän isomman... ainakin jos aikoo tarjota paljon sämpyjä. Mäkun teen taikinan aina kaksinkertaisena eli litraisena, ja menekki on suurta. Tuolla ne pysyisivät ihanan lämpiminä hetken pidempään. Kiitos vinkistä :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)