lauantai 8. maaliskuuta 2014

Lellimys herkkumus

Naapurin neidit eli kummityttö, veljentyttö, oma tyttö ja tämän kummitäti leipoivat illalla. Saattaa kuulostaa ruuhkalta kyökissä, mutta oikeasti siellä hääri yksi nuori nainen ja yksi pieni tyttö. Neiti oli kummitädillä yökylässä kulman takana kotoa. Käyttivät kummin ihanat pikkukoirat yöpisulla, ja toivat samalla meille lämpimäisiä. Brownie chocolate chip -keksit maistuvat kyllä yöllä yhdeltätoistakin, kun ne uunituoreina kotikynnykselle kannetaan :) Nam nam! 

Voisin niin tottua näihin öisiin lämpimäiskuljetuksiin! Viimeksi kummityttö toi alaovelle puoliltaöin uunituoreet aamiaissämpylät, nyt eteiseen suussasulavia keksejä. Maailman paras kummityttö <3. Herkuttelu niillä jatkui myös muutamia tunteja myöhemmin siipan keittelemän aamukaffin kanssa.



Siippa loihti lounaankin. Salanovapedillä avocadoa, melonia, kylmäsavulohta, granaattiomenaa ja pensasmustikoita. Salaatin lisukkeena lihapullia (no, ne mä olin paistanut aiemmin) ja brietä patongin päällä. Herkut sai huuhtoa alas lasillisella valkoviiniä. Maittoi, voin kertoa!


Jälkkäriksi leppoisa päiväkävely kokin kanssa tuulisessa Kaivarissa nassut vasten kirkkasti paistelevaa ja ihanasti lämmittävää aurinkoa. Kevään aurinkolasikorkkaus suoritettu samalla! Näköaistia helli nämä kauniit luonnonmosaikit.


Ihanaa että on Naistenpäivä.
Ihanaa kun saa olla herkuilla syötettävänä 
ja paisteessa ulkoilutettavana.
Ihanaa olla rakkaiden ympäröimänä.
Ihanaa päivää itse kullekin!

Ja juu, kyllä meillä luetaan Harry Potteria :)



2 kommenttia:

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)