29.3.14

Kaksysiysi

Sen verran maksoi kymmenen kaunista germiiniä ja palmunoksa Lidlissä. Ei voinut jättää väliin! Ihan väkisin tarttuivat matkaan, vaikka kuinka yritin miettiä että tuolla hinnalla kukkien tuottajalle ei ole niistä kovinkaan kummoista katetta jäänyt, ja juuri silläkin ehkä on ottanut kukkaplantaaseilleen laittoman siirtolaisen nälkäpalkalla ja räkätyöehdoilla puurtamaan.

Palmunoksa mietitytti jo eilen, viittasi liikaa kait pääsiäiseen, mutta päätyi kuitenkin mukana maljakkoon. Aamulla oli sen verran onneksi rupsahtanut, että sopikin paremmin kompostiämpäriin. Sillä päästiin siitä ja hetkeä myöhemmin kolkuttavasta omatunnosta: Ruokakaupassa ostin tänään vain ja ainoastaan suomalaisia vihanneksia.


Maljakollinen pieniä aurinkoja. Paistakoon aurinko huomennakin yhtä heleästi kuin tänään. Kohta valoa kotiin tuovat vain kynttilät, kun kuopus sammuttaa kaikki kodin sähköt. Ihanaa että meilläkin asuu valistunut Earth Hour -aktivisti.

Aurinkoista viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. ihanat ja todella halvat.täällä nämä yrittää aina ottaa liikahintaa kukista, kun näkee että "en kuulu joukkoon"....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, inhottavaa vedätystä! Kyllä tää hinta on totaalisen epänormaali Suomessa.

   Poista
 2. Tuoreet kukat <3 Ostin pumpsin keltaisia tulppaaneja viikonlopuksi ja kyllä, joka kerta silmään osuessaan ne ilahduttavat. Tuoreilla kukilla on ihmeellinen voima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Samoin kuin orastavilla viljelyksillä näin keväisin :)

   Poista
  2. Niinpä, aina täytyy jäädä "vähäks aikaa vaan" katsomaan. :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)