tiistai 11. maaliskuuta 2014

Mustikkaista


Olenkohan mä muistanut täällä lainkaan hehkuttaa ihanaa smoothie-apparaattiani? Tilasin Markantalosta Kenwoodin kivan hurisuttimen, jonka supertilavassa 1,5 litran kannussa vääntää herkkujuoman isommallekin porukalle ja vielä santsilasien kera. 

Onneksi tartuin myös tuolloin maksuttomaan kotiinkuljetuspalvelutarjoukseen, sillä vasta laatikon kynnykselle saadessani tajusin että suuri todella pakataan suureen! Loodan kokoluokasta kertokoon se että vehkeen sieltä nostettuani kuopus halusi laatikon Titanicseen. Hyvin mahtui kippari purteensa.

Riittävän suuren kannun lisäksi tässä on tuo kuvassa näkyvä punainen ihana hananuppi, josta lasketella juomaa. Juomanlaskuvuoroista on tullut ajoittain kinaa, niin kivaa puuhaa tämä on. Hanan alle mahtuu suuri lasi, kuvassa jopa jalallinen. 

Nopeussäätö toimii kahdella tempolla painonapeista. On tää niin veikeä! Lisännyt entisestään pirtelöpyöräytyksiä. Kummasti ovat muksujen kaveritkin tykästyneet eksoottisempiin makuihin, kuten nokkoseen vaihtoehtona ikuiselle kaakaolitkinnälle. 

Ainut haittapuoli on kova ääni. Naapuritkin tietävät että meillä pirtelöidään. Shit happens, elämästä kuuluu kuulua ääntä, jotta tietää elävänsä. Tiedämmehän mekin heistä välillä vähän liikaa ihan vaan äänien perusteella...



Ompelupäivän lomassa pyöräyttelen smoothielounaita itselleni. Tällä kertaa inspiroiduin vaihteeksi mustikasta. Kannuun banaani, pieni rasiallinen mustikoita, maca-jauhetta, maustamatonta jugurttia ja loraus maitoa. Sur-rur ja nam-nam.

Herkullinen vaihtelu vihersmoothielle, jonka yleensä teen banaanista, omenasta, kuivatusta lehtikaalista ja nokkosesta, appelsiinimehusta ja vedestä. Herkkua tosin sekin, vaikkei toi kaali sinänsä siihen uskoon valaisikaan...

 Herkkua päivää, ystävät!


6 kommenttia:

  1. ai että on hyvän näköistä. ja kone näyttää näppärältä. pidän smootheista, varsinkin kesäaikaan kun on tarjolla tuoreita marjoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin namia. Näppärä, sitä toi masiina nimenomaan on! Oikein kutsuu käyttämään itseään usein :) Smoothiet on niin herkkua ja myös niin ravitsevaa: koko syksyn poljin Kasvitieteelliseen töihin repussa vain pullollinen vihersmoothieta. Sillä, parilla hapankorpulla ja muutamalla mukilla kahvia jaksoi kummasti paiskoa päivän töitä!

      Poista
  2. Herkkua! Harmi, että itse olen näin laiska. Toistaiseksi nautinnoksi on riittänyt vaan katselu, mutta ehkäpä joskus innostun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kyllä mä lämpimästi suosittelen pikaista koukuttautumista tähän! Laiskuus ei ole este, sillä tämän helpommaksi ei lounaan laitto enää voi mennä. Eikä herkunkaan, jollei jätskipakkauksen avaamista lasketa mukaan ;)

      Poista
  3. Mitä olisi elämä ilman blenderiä ja sauvasekoitinta! Kulhoon voi mättää kaikkea ja AINA tulee hyvää :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)