17.7.14

Voitot hyväntekeväisyyteen

Rakastan Caesar-kastiketta (liiankin) suuresti,  ja ajoittain tutkin kauppojen salaattikastikevalikoimat hyvinkin tarkkaan sillä silmällä uutta makua tai makuvivahdetta kaipaillessani. Hiljattain osui silmiin mulle uusi tuttavuus, jota ensin luulin lähinnä vitsiksi, mutta nappasin kuitenkin koriin ajatuksella että asiaapa pitää selvitellä lisää...


Kävi ilmi, kuten jo etiketinkin perusteella oli ennakoitavissa, että Newman's Own on näyttelijä Paul Newmanin ja kirjailija A.E. Hotchnerin vuonna 1982 perustama elintarvikeyritys, joka sai alkusysäyksen Newmanin ystävilleen joululahjoiksi tekemistä salaattikastikkeista. 

Se mikä tutun naaman ja etiketin humoristisen suuruudenhulluuden lisäksi (... tuon creamy-maininnan ohella...) kiinnitti huomioni, oli pullon kauluksen mielenkiintoinen teippaus.Kaksikon perustama yritys lahjoittaa verojen jälkeisen myyntivoiton kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Newman summasi netin mukaan tavoitteensa sanoilla:"My profits will be divided between a number of tax-deductible charities and causes, some church-related, others for conservation and ecology and things like that."

Siistiä! Ja niin maukasta!  
Vihdoinkin olen löytänyt omimman tavan osallistua hyväntekeväisyyteen... 
Osallistukaa tekin :)


2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, osallistun mielelläni! Ihan tavallisesta kaupastako vai jostain erikoisputiikista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa että sain heti värvättyä lisää väkeä hyväntekeväisyyteen! Tämä pullo löytyi S-marketin hyllystä.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)