perjantai 19. syyskuuta 2014

Seinää kaatuu!

Se oli ripeää puuhaa se! Kaksi ja puoli seinää kaatui alas ja puolitoista (melko lasista) nousi ylös, kun pari hyvin, hyvin kokenutta timpuria huhki päivän Villa Mörskällä. 



Vanha romuluinen lasikuisti kiintokalusteineen sai kyytiä, samoin sen takana ollut mökin alkuperäinen ulkoseinä. Siitä seinästä säästettiin vain pieni pikkuikkunallinen pätkä ja ulko-ovi, joka löysi uuden paikkansa ihan uudesta paikasta.



Siellä ne mun ihanat timpurit timpraavat jo sisäverhoilua leveästä, valkoisesta raakalaudasta. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Maalarikin on päässyt jo maalaamaan taloa, ei sinistä ja punaista, vaan tähän hätään Valkoista Taloa, joka keväällä vielä värjäytynee helmenharmaaksi Villa Mörskäksi.


Illan tullen sanoi tämäkin maalari "nyt mä lähden pelistä pois, puh pah pois", hyppäsi fillarin selkään, sotki maalisotkuissa kymmentuntisen remppapäivän päälle Itäväylää kohden kotia, ja lämmitteli polkiessaan ajatuksella kotona odottavasta saunasta ja salaattitarpeista. 

Lisää tällaisia päiviä <3


4 kommenttia:

  1. Anonyymi19/9/14

    Oi tää kuulostaa ja näyttää niin ihanalta! Varmasti nautit täysillä <3 t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan! Nautin totta tosiaan, en meinaa taas pöksyissäni pysyä :D

      Poista
  2. Alkaa vaikuttaa siltä, ettei Mörskä-nimi enää kohta kuvaa villaasi ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kuvakulmilla voi huijaillakin :) Ja kyllä tuosta alimmasta kuvasta löytää vielä sitä vanhaa Mörskääkin! Eilen mietin raksalta onnellisena palattuani nimiasiaa, ja luulenpa että Mörskä on jo niin vakiintunut rakkaaksi nimeksi, että vaikka villasta tulisi pieni palatsi (jota ei todellakaan tule), niin nimi olisi edelleen Mörskä :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)