tiistai 24. helmikuuta 2015

Ruusa graphics

Ystäväni tekemiä kauniita koruja olen täällä blogissakin aiemmin hehkutellut, mutta nyt hehkutan tuon ihanan ja taitavan graafikon muutakin taidetta. Sain hänet taulujen paikkoja kanssani miettimään sekä saunakaveriksi, ja samalla tuomisiksi muutaman ihanan korttinsa. Työt päätyivät lipaston päälle ja siellä ne töröttävät edelleen. Todennäköisesti hyvinkin pitkään, sillä lähettäähän mä en näitä raaski.

Kuvista ensimmäinen on tällä hetkellä ehdoton lempparini. Jos potisin koti-ikävää vanhoille hoodeille, niin tämä kuva varmasti tirauttaisi kyyneleet silmiin! Näkyyhän kuvassa entisen kotikirkon "kirkon lentsikkakin", joksi ristiä vuosia sitten kutsui yksi sitä katseleva väsynyt päiväkodistapalailija. Lentsikkana se sitten perheessämme tunnettiinkin sen jälkeen.

Ja nuo Kaivarista alvariinsa nousevat kuumailmapallot. Niitä oli niin riemastuttavaa seurailla parvekkeilta! Koti on nyt ihan muualla ja ikävää entiseen ei ole tullut, joten ihanan kuvan näen oikeastaan vain kattokassismaisen sympaattisena maisemana. Aiheena taulullekin, jonka tilaaminen pyörii mielessä.


Reissunainen on tuonut taiteeseensa myös eksoottisten reissujensa saldoa tämänkin fantin hahmossa. Saas nähdä nouseeko tämä intialaishenkinen kuva sittenkin mun suosikikseni kevään edetessä...


Vai löytyykö suosikki jatkossa kukkien ja korentojen maailmasta, vaikka tästä printistä teepiksen etumuksessa tai kuvana seinällä? Jotain aurinkoisen energisoivaa voisi makkarin seinään taiteilijalta tilata aamuheräämisiä vauhdittamaan ja illalla lempeään uneen laskeuttamaan.


Ihanaa että mieltään ja makuaan voi vapaasti muutella, kun tarjolla olevat vaihtoehdotkin ovat näin ihania! Lisää ihanuuksia löytyy Ruusa graphics jewelryn sivuilta


Käykää vaikka katsomassa ihan itse!




10 kommenttia:

  1. Upeita kortteja, ylin ihan paras. Kivasti tuo logo on päässyt mukaan palloon. Tekeekö hänen mies graffitteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylin on aivan mahtis! Hyvin bongasit logonkin, taisikin olla tuttu kun osasit yhdistää graffiteihinkin :)

      Poista
    2. Juttelin Kaapelitehtaalla joulumyyjäisissä.

      Poista
  2. wau mikä fantti!

    VastaaPoista
  3. Elegantti elefantti, mutta mä tykkään ensimmäisestä. Voisin pistää seinälle. Kaivarissa olen myös joskus ihastellut kuumailmapalloja. Mahtava tunnelma kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Mä tosiaan harkitsen tilaavani vastaavan työn suurempana seinälle.

      Poista
  4. Niin, ja noita lokkeja en kaipaa sitten ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa olen miettinyt kuvaa katsellessa :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)