sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Hyvä pyhä

Herätty kesäajassa vatsa vieläkin täynnä edellisillan herkkuja ystävien kivasta hääjuhlasta,  ja mieli iloisena rakkaiden rinsessaystävien tapaamisesta taas pitkästä aikaa. Nautittu puoli pannullista tummaa kahvia aamun rapisevan
ja painomusteelle tuoksuvan lehden kera. Herätelty korismatsiin lähtijöitä, koirien pissittäjiä ja virpojia. 





Maalattu pääsiäispupulle kirsu ja viikset. Mööbleerattu parveketta kesäkauden avajaisia jo kovasti suunnitellen. Katsottu Shrek kahteen kertaan (eka kerta tosin jo eilen) kahden eri lapsen kanssa, pudottu kummallakin kerralla juonesta kesken kaiken, mutta saatu se onneksi kurottua umpeen, ja ennen kaikkea kuultu Leonard Cohenin jumalaisen ihana Hallelujah John Calen versiona kummallakin kerralla. 

Pakattu virpomapalkkoja ja tultu virvotuksi. Ihmetelty lapsen munasaalista. Herkuteltu uunilämpimällä omppupiirakalla (= on siis myös havahduttu tietoisuuteen kaikkien syksyisten omenasoseiden olevan edelleen pakastimessa!!). Lorauteltu vaniljakastiketta reippaasti vielä kyytipojaksi. Nautittu pienten ihmisten koirailosta, kun on kaukaa ajeltu vartavasten hyvästelemään tuotapikaa emännälleen palautuvia karvaisia hoidokkejamme.

 Fixautettu mööbeleitä rakkaalla meisselimiehellä ja huokailtu tyytyväisyydestä kodin kohentuessa. Lenkitetty useampaakin haukkua ihanan ystävän kanssa, ja pantu siinä samalla taas maailman asiat kuntoon. Kuulusteltu koealue kahden kuorolta. Saunottu pirpanoiden kanssa iltasella ja valmistauduttu kaatumaan punkkiin tyytyväisinä. Ladattu akut arkeen, joka sekin on ensi viikolla ihanasti normia vielä lyhyempi.

Hyvää alkavaa arkea, tai vaikka pääsiäisaikaa, ystävät!


7 kommenttia:

  1. Paljon on mahtunut viikonloppuun! Minulla hieman samoja juttuja: kauraomenapaistosta vaniljakastikkeella jälkkäriksi ja mööbleerausta ompeluhuoneessa. Tytär muutti poikaystävänsä kanssa yhteen ja kahden kodin tavaroita yhdistellessä jäi jotain yli ja ne meille. No nyt voin kesken ompelun ottaa päikkärit, kun on sänky. Täytyy tehdä joku kiva tilkkupeitto siihen. Mukavaa työviikkoa ja pääsiäisaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou jeah, unelmavävy muuttuu koko ajan enemmän vävyksesi :) Ihanaa kun sulla on ompeluhuone ja nyt siellä taas suorastaan pakottava ompelutarves! Kiitos <3

      Poista
  2. Anonyymi30/3/15

    Oi kiitos Päivi :-) Ihana sunnuntai teillä siellä ja kuinka suloinen virpoja! Ja kohta on pääsiäinen, hauskoja ihania vapaita :-) t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Hauskoja, ihania häämatkoja teille!

      Poista
    2. Anonyymi31/3/15

      Kiitos!! :-)

      Poista
  3. Yllätyin kun koiraherramme ja teidän hoitoneidit niin sulassa sovussa kävelivät yhdessä! :) ja kuten todettu, mennään pian uudelleen, kun jäi niin monta juttua kertomatta ja varmaan kuulemattakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mä vähän pelkäsin suorastaan koiratappeluja tulevaksi meitin räksyjen toimesta, mutta hommahan pelitti hienosti! Uusix ja pian, koska siihenkin mennessä kertyy taas uutta puitavaa! Onneksi blogin avulla pysyn kärryillä teidän remppakuvioista ym :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)