perjantai 27. maaliskuuta 2015

Iltavalo


Jotain näin uskomattoman ihastuttavaa tuli vastaan taannoisella pikkupiskien iltapisutuksella, kun normaalireitin sijaan päätettiinkin vähän seikkailla. Sipsuteltiin metroradan ali tutustumaan uuteen ja vielä kovasti rakenteilla olevaan, mutta kovin lupaavanoloiseen Kalasatamaan.

Sinne porhallettiin viime hetken päivänvalossa, joten valaistukseen ei vielä mennessä tullut kiinnittäneeksi huomiota. Kotiapäin kääntyillessä oli ilta jo hämärtynyt, tai oikeastaan sinistynyt siksi kuuluisaksi siniseksi hetkeksi siinä määrin, että valot olivat räpsähtäneet päälle.

Eivätkä olleetkaan sitten mitkään keskivertokatulamput nämä ihanuudet, vaan jättimäiset jalkalamput! Mulle kans ja heti, tahtoo oman!!! Vielä kun joku osais vinkata mistä tällaisia saa aurinkokennoversiona, niin voisin valaista tällaisella muutaman neliön mökkipihani tällaisilla merenrantahuvilani puutarhan tulevana kesänä.


Help, anyone?


8 kommenttia:

  1. kaunista, sinistä ja puhdasta!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi27/3/15

    Ihanat lamput! :)

    VastaaPoista
  3. En voi ikävä kyllä auttaa, mutta ihailenpa kanssasi. Upeat valot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihaillaanpa yhdessä! Ja hihkutaan jos jostain bongataan meillekin saatavina ;)

      Poista
  4. Nuo olis kyllä todella makeita merenrantahuviloilla! Ja aurinkoenergialla, totta kai!

    VastaaPoista
  5. Ihanat lamput ja itse lähtisin kyselemään alueen rakentajilta noista. Jostain alueelta löytyy sellainen iso taulu jossa näkyy tiedot rakennuttajasta, arkkitehdit, rakennusfirma + lvi-firma. Toivottavasti tästä oli apua.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)