keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pyhä jysäys!!


Kuka on käynyt lumeamassa mun kotikadun???
Siis haloo, meillä on talvisaapppat plankattu jo ylähyllylle ja toppatakit pesty, villaisetkin melkein kaikki kerätty vatiin odottamaan koneeseen pääsyä ja ennen kaikkea sitä että kaulaparatkin pärjäävät käheytymättä ilman paksumpia huiveja.
 
Ei nyt sovi takatalvitella!
Me tahdotaan jo Converset koipiin!!


Kamera ei sit muuten oo käsissä järkytyksestä heilahtanut, vaikka tie kuvassa kulkeekin yläviistoon. Johtuu ihan vaan siitä että kuva on otettu keskeltä ylä- tai alamäkeä :) Hur som helst...
 
 


8 kommenttia:

  1. Vähän veti mullakin suupieltä alaspäin kun aamulla ikkunasta ulos katsoin. Ja vilu kävi pihalla seisoessa luihin ja ytimiin, vaikka oli toppaa päällä.
    Takatalvi on syvältä! Toivottavasti ei ihan jäämään tullu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltamyöhällä kotiutuessa oli olo kuin keskitalvella: autojen päällä paksut kasat lunta ja tiellä paksu (!!!) jää. Oikein sai sipsutella ja pipo pysyi tiiviisti päässä :)

      Poista
  2. Hitaudesta on joskus hyötyä, mitään en ehtinyt lämpöaallon aikana laittaa pois, joten kaikki talvitamineet löytyvät vielä vanhoilta paikoiltaan. On sitä lunta satanut joskus äitienpäivänäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, älä manaa... Suosiolla kääriydyttiin lämpöisiin vermeisiin. Pyykätään sit taas toistekin :)

      Poista
  3. Aamulla avasin verhot ja repäisin ne heti kiinni ja menin takaisin nukkumaan. Ajattelin herätä kesällä. Tuli kamala nälkä ja kahvikin tuoksui, nousin kuitenkin jo nyt. Ulkona raivostutti, kun koira nautti lumessa opyörimisestä. Mokomakin turjake. Kävelkää Consuilla vaikka kotona ja rappukäytävässä. Se voi helpottaa hieman. Tästä kaikesta järkyttävästä huolimatta tuo kuvasi on tosi hieno. Sanoisin että se tod. upea, jos siinä ei olis yhtään tota valkoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piskit mokomat ovat innoissaan. Salaa mäkin oon tyytyväinen, sillä lumi ja pakkanen koirien kanssa voittaa kummasti loskaravan!

      Kiitos kuvakehuista! Kait huomasit oikeassa laidassa kuvaan mukaan päässeen koiruuden kaiken tuon valkoisen keskeltä?

      Poista
  4. WTF!!!!! mä tuune sinne kolmen viikon päästä!!!!!!! nähdäänkö jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin nähdään ja lumikin satavarmana sulaa pois ennen paluutasi :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)