perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pienestä kii

Välillä se on kovin pienestä kiinni. Täydellinen aamunaloitus siis. Tänään siihen taasen vaikutti kovin monta asiaa: aamulenkillä koirien kanssa sai nähdä auringonnousun (monet yrittävät myöhemmin päivällä nähdä auringonpimennyksen), kadut olivat kuivat ja puhtaat (= koirat pysyivät kuivina ja puhtaina), rapiseva Hesari, tuoksuva kaffe (vaikkakin purut loppuivat vähän kesken ja vahvuutta sai lisäillä parilla lusikallisella murukahvia), pikakahvin ihanan romanttinen nimi muru, sydämellinen aamuviesti kaukaa maailmalta ja kaiken kruununa uudella ruokapöydällä (yes, se löytyi vihdoin!) oleva pääsiäiseen jo kovasti aatoksia siivittävä kokoelma: yllättävän pikaisesti itäneeet pääsiäisruohot, lapsen taidekerhossa askartelema aurinko ja lämpöä aamuun hehkuva kynttilä.


Kaikki valtavan tärkeitä asioita mulle, muttei sinänsä niin ihmeellisen erikoisia, jotkut jutut suorastaan itsestäänselvyyksiäkin. Täydellisen aamusta tekeekin kait se että näistä kaikista huomaa iloita.

Ihanaa alkua alkavaan viikonloppuun, te ihanat!


12 kommenttia:

  1. Minä iloitsin aamuhämärissä, tai suorastaan riemastuin, mustarastaan huikeasta laulusta, ja vähän siitäkin, että on perjantai. Ihanaista viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Perjantai vaikutti ilman muuta valtavasti tuohon aamutunnelmaan. Oli kiireetön aamu eikä ketään hoputettavana, itselläkin normaalia myöhempi töihinmeno mieluisan mutkan kautta, joten olo oli kuin lomalla.

      Poista
  2. Tänä aamuna herätessä aurinko paistoi huikeasti ja toi riemullisen tunteen, kesä on tulossa ja ei ole kiire minnekään (lomapäivä) Ihanaa!
    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesä on tulossa, sen tuntee jo niin ihanan selvästi, jee!!!

      Poista
  3. Reetta20/3/15

    Sama tilanne minulla, kun lähdin saaresta aamulla klo 6; taivaan ranta kauniin punainen ja vielä kauniimpi auringon nousu, ei paljon liikennettä, kyllä sitä vanha naisen mieli oli korkealla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin helppo uskoa! Siellä aamujen kauneus vielä korostuu :) Ikä on kuulkaas numeroita ja mielentila, ja sillä kriteerillä sulla on vielä teinivuodet päällä ;)

      Poista
  4. Ihania pieniä asioita, joista onnellisuus kumpuaa. Muru on hyvin tärkeä sana, se oli nöffini kutsumanimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, tärkeää on huomata ne ympärillä ja helposti saavutettavissa olevat onnellisuusasiat, joita riittää melko loputtomasti. Muru on erityisen tärkeä kutsumanimi :)

      Poista
  5. Ihana päivitys Päivi-muru! Uskollinen lukija on palannut maisemiin ja innokkaana odottaa hyvänmielen päivityksiä :))))

    VastaaPoista
  6. Pienestä kiinni ....voi olla elokin, ja siksi näistä kertomistasi pienistä arjen iloista pitäisi muistaa nauttia joka päivä ja joka hetki! Ikävä muistutus tuli ystävän lähipiiristä. Joten nautitaan ja iloitaan!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)