tiistai 5. toukokuuta 2015

Sisustusideoita

Intia työstyy päässä yhä edelleen. Kauneimpia siellä nähtyjä asioita pyörii myös sisustusideoina mielessä. Niin ihanaa olisi saada syy tai tila tällaiselle kukka-asetelmalle, tai jopa tuollaiselle isolle kukkapöydälle omaankin kotiin. Sisääntuloaulaa somistamaan vaikka... Puuttuu vaan se aula. 


Lasitöitä vuosia pusanneena olen todella vaikuttunut tällaisesta lasiseinästä. Ikkunan edessä  tai tilanjakajana.


... tarttis vaan sen ison tilan jota jaella...

Lisää kukkia! Kauniita nuppuja ja terälehtiä vesialtaassa. Tällainen saattaa kyllä jo löytää oman toteutuksensa kesän mittaan Mörskältä!
 Tällaisen olkkarinkin olisin kyllä ihan valmis ottamaan itsellenikin. Värikäs lasi-installaatio seinään ja kirstivalantimaisia nojatuoleja ryhminä sinne tänne. Puuttuu vaan se sinne tänne, nykyiseen olkkariin kun mahtuu soffan lisäksi pari pientä ja siroa nojatuolia...
Omat lasityötkin ovat edelleen paffiloodaan pakattuina jo neljän muuton takaisesta ajasta saakka olleina. Täytyy ryhdistäytyä sen asian suhteen ja päästää taas päivä paistelemaan niillekin!
  

Ehkä sitä vosi totutella myös tällaiseenkin kotiin. Avaruutta, tyhjää tilaa ja valoa. Kivilattiat kertaalleen kokeneena taidan kuitenkin olla ihan tyytyväinen nykyiseen vaaleaan parkettiinkin. Kuin myös kotoisampaan rompemäärään vaikka kieltämättä tuo avaruuskin kuitenkin kiehtoo edelleen...

Aina sitä voi haaveilla uudesta ja muutoksista. Silloinkin kun on oikeasti kovin tyytyväinen siihen miten asiat nyt ovat.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia juttuja! Kaikki kelpaisi, jos tilat antaisivat myöten. Sisääntuloaula on niin kapea, että kukaan ei pääsisi sisään, mutta asetelma on kiehtova. Sinulla kun se Mörskä on niiiiin kamalan pitkä, voit jakaa sitä tuolla aivan ihanalla lasityöllä! Nuppuja ja terälehtiä voi toki laittaa vaikka juomalasiin, ei ehkä yhtä näyttävä, mutta kaunis kuitenkin. Snapsilasi on ehkä liian vaatimaton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin ja niinpä niin. Kyllä on snapsilasi liian kapea kelluville kukille, vähintään teetassin tarttee :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)