27.5.15

Viisi

Höpöteltiin kaiman kanssa herkullisesta illallispöydästään noustessamme tuoreita muuttojamme, remppoja, pakkailuja, purkuja ja loputtomalta tuntuvaa tavaranroudausta ja kierrätystä paikasta toiseen. Voivoteltiin kuinka olemme vuoden sisällä asuneet kumpainenkin kolmessa kodissa ja raivanneet mökkejämmekin asuttavammiksi. Kuinka ai-ai tiedämme kaiken muutoista ja tavaroiden siirtelystä. Niin nähtyä ja koettua, että huh huh vaan.

Teini palautti mut vielä karumpaan todellisuuteen toteamalla "Mut hei, me lapset asutaan vuoden sisällä viidessä osoitteessa!!" Plus siihen päälle sit vielä parit mökkiasumuksetkin. Mun mutinat loppui aivan seinään. En toivoisi kenenkään joutuvan viettämään tuollaista huutolaislapsieloa, kaikkein vähiten nyt omien kullanmurujen.

Juuri nytkin mun pienet tähtisilmät purkavat jälleen kerran tavaroitaan muuttolaatikoista, ja valmistautuvat ensimmäiseen yöhön taas uudessa osoitteessa. Mun sydäntä ei ainoastaan särje, vaan se on aivan totaalisen säpäleinä. Millaisia lapsuusmuistoja heille kertyykään koulujen päättäjäisviikonloppuisin toistuneine muuttoineen!?!


Kauni uni, rakkaat! Nukkukaa hyvin <3

2 kommenttia:

 1. Sä oot vahva ja sun lapsesi myös! Monesti sitä miettii kummalle asia on vaikeampi, itselle vai lapselle, ja lapsen kanssa juteltuani, huomaankin että itselleni asia onkin ollut paljon vaikeampi tai tuskallisempi kuin itselle. Tsemmpiä ja halit! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ollaanhan me :) Todennäköisesti lapset ovat ihan innoissaan väljemmistä nurkista ja uusista omista tiloista vuoden ahtauden jälkeen. Pidätellyn itkun kuuleminen hyvänyönpuhelussa vaan laukaisi oman itkun jälkikäteen.

   Se olen minä joka ehkä eniten suren sitä että itsekkäästä nautinnonhalusta ja vailla ainuttakaan korjausliikemahdollisuutta heiltä on kiskaistu pois mahdollisuus kasvaa aikuisiksi ehjässä perheessä, yhteisessä kodissa. Hitto meitä aikuisia, jotka sotkemme lasten eloa!!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)