keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Galleriassa kotosalla

Mamin rakas teini antoi äiteelleen mitä parhaimman nimpparilahjan: yhteistä aikaa herkuttelun ja puuhailun merkeissä <3 Kävimme suuren merkkipäiväni kunniaksi tutustumassa Teurastamon Kellohallin antiin, jonka totesimme herkulliseksi ja runsaaksi.

Kotiin vatsat pullollaan palailtuamme ja hetken toettuamme nakkasimme seinään myös valokuvat syksyn Malediivien-reissulta. Nakkasimme ja nakkasimme, pirunmoista mittailua ja korjailua se oli, mutta onneksi sen sai tehdä yhdessä.

Kuvat päätyivät sitten loppujen lopuksi juuri siihen mihin olin ne alunalkainkin ajatellut, eli ikkunattomalle käytävälle aurinkoa tuomaan. Osuvat silmiin niin yhtä mittaa ohikulkeissa kuin jo ulko-ovelta sisään astuessa. Ovat ihanat ja aivan täydellisen loistavat juuri tuossa! Siitäkin huolimatta että ranskalainen ripustus ulottuu hyvin lähelle lattiarajaa. Tai ehkä just silläkin.


Aivan kuin galleriassa ois omassa kotonaan! Näitä kuvia on napsinut ihteni lisäksi myös reissuun värväämäni matkanjärjestäjä, suloinen kummityttöni Sonja.

Kiusaus oli suuri napata kulman takana lipastolla oleva kaunis kukkakimppu tuohon taulujen eteen avajaistunnelmaa tuomaan, mutta päätin säästää aamu-unisen teinin mahdolliselta harmistukselta todennäköisesti kävellessään päin kukkapuskaa...

 
Arvatkaa vaan onko kaukokaipuu nyt kova??? Eikä sitä yhtään helpota päässä pyörivä kuopuksen syksyinen toteamus "Äiti, tänne tullaan sit joka syysloma!" ja palaamisensa aiheeseen jokunen päivä sitten...
 
 
Näihin tunnelmiin ei taideta tänä Jussina
taas merenrannalla oleillessamme aivan päästä...
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Hieno galleria! Millä kameralla kuvattu? Minulla on seinällä kiinalaisen Ruy Yanin valokuvia... täällä Suomessa siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kahdella iPhonella, suurin osa vielä Hipstamaticilla :). Mitäs tää Yan kuvaa? Kuvia blogiin, kiitos.

      Poista
  2. Meinattiin eilen mekin ensin mennä Teurastamolle, mutta käännyttiin sitten takas. Toi galleria on upea! Kukat olis ollu paikallaan, mutta ymmärrän kyllä että ehkä ei sit kuitenkaan. Onko galleriaan vapaa pääsy vai joku maksu? Palaillaan Jussin jälkeen. Jos ei hellettä, niin ainakin sateetonta Jussia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä ois ollutkin jos oltais siellä törmäilty!! Galleriaan on vapaa pääsy ja se on auki sopimuksen mukaan, palataan siihen :). Pidellään peukkua sateettomalle Jussille!,

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)