3.6.15

Taidesalonki

Tuo termi on mua aina hymyilyttänyt ja hykerryttänyt herraskaisella menneen maailman leimallaan. Nyt mulla saattaa sit kuitenkin olla sellainen ihan omasta takaa!! Salongissahan on soffa, kuten mulla olkkarissa ja taidesalongissa taidetta, kuten mulla toistaiseksi sillä soffallani. Ihan ite aikoinaan tehtyä sellaista ja ammattilaisen äskettäin jatkotyöstämää.


Valitsin syksyisen Malediivien-matkan monista, monista kuvista tusinan, joka lämmitti mieltä eniten vielä yli puoli vuotta reissun jälkeen. Tulostutin kuvat pahvimaiselle levylle kookkaina printteinä. Tarkoitus oli teipata kollaasi karhuntarralla soffan lähelle ikkunattoman käytävän seinään tuomaan Malediivien aurinkoa, valkoista lämmintä hiekkaa ja Intian valtameren vihertävän turkoosia sineä jokapäiväiseen arkeen.

Kuvat ovatkin nyt niin isoja, että ajattelemani seinänpätkä alkoikin tuntua kovin lyhyeltä... Voipi olla että taidesalonkini anti siirtyy makuuhuoneeseen sängyn päälle. Sitten voisikin aina mennä nukkumaan Malediivien lähes uskomattoman ihana paratiisi ja ah niin ihana matka mielessä, ja nähdä vain ja ainoastaan ihania unia.

Täytyy fundeerata. Mittailla myös.

10 kommenttia:

 1. Laita olkkariin, että muutkin pääsee fiiliksiin. Mulla oli KL.ssä eteisessä kolmen sarja Petronas torneista eri valoissa. Ai, että ne herätti kiinnostusta. Vuokraisäntä olisi halunnut ostaa ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä meriitti sulla valokuvaajan kyvyistäsi! Et siis suostunut kuvia myymään?

   Joo kyllä mä taidan ne tunkea siihen käytävään erittäin tiiviiseen ranskalaiseen ripustukseen, koska siitä niitä tulee itsekin katseltua useammin, ja siellä makuuhuuoneessa ei tosiaan oo samalaista kävijävilskettä kuvia ihailemassa kuin on käytävässä johon näkee heti ulko-oveltakin :). Kiitos päätöksenteon helpottamisesta!

   Poista
 2. Toi onkin hyvä idea mieluisille kuville! taidesalonki on oikein hyvä nimitys.

  VastaaPoista
 3. Ja jos laittaisit kuvat sängyn päädyn yläpuolelle, näkisit ne vaan huoneeseen mennessäsi. Taidekäytävä parempi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne kaikki sinne käytävään mahtuu, teet kivan muodostelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mahtunee just kolme vierekkäin ja neljään kerrokseen :) Tarviin apurin hommaan ja yllättäin kesälomailijat ovat kaikki kotoa poissa, joten projekti lykkääntyy ja lykkääntyy. Tai en mä tarvii, mä haluan apurin. Teini lupautui mamman kanssa puuhailemaan, joten en todellakaan tee tätä yksin kun on hyvää seuraa luvassa. Jonakin päivänä...

   Poista
 5. Saisitko vielä tehosteeksi aaltojen kohinaa? Ei tarvitsisi kuin laittaa silmät ja voisit palata lomamuistoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, se ois täydellisyyttä! Ja lämpöä vielä vähän enemmän kuin patteri normisti lykkää, niin johan ois taas lomamoodissa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)