21.8.15

Mitä sitten kesän tein jollen ommellut??

Seliseliseli. Jäi ompelemati, ainakin melkein. Pari lahjapussukkaa valmistui ja tyynynpäälliset. Puutarhaa tuli trimmattua, hurjan monia kirjoja luettua, meressä uitua, vähän reissattua ja paljon töissä käytyä. Kahta peittoakin virkattua, toista kotona ja toista Mörskällä.

 
 
 
Palapelien kiehtovaan maailmaan tuli solahdettua. Ikinä en ois uskonut pinnan riittävän, saatikka tästä vielä nauttivani ja intohimolla tätä kasaavani, vaan toisin kävi!. Virallisesti mun ja kaksosten projekti, mutta 2000 palaa meille noviiseille on kyllä lapsille ajoittain vähän liikaa...
 
 
Tuli toki yritettyä pari kertaa ompeluakin. Sain pian seuraa, seuralla iski välitön ompelusinto ja löysin itseni tilkkuopen pallilta. Pikaperehdytys sommitteluun, leikkurin + viivaimen ja alustan sekä koneen käyttöön, ja pikkumidinetin ensimmäinen tilkkutyö, söpö kassi alkoi vauhdilla valmistua <3. Äiteellä oli aikaa sommitella vanhoja Floridan postikortteja pala palalta kasaan.
 

First things first, vaikka kyllä se omakin tilkkuilu aika first on!

 

8 kommenttia:

 1. Ihana toi punainen! olet taitava!

  VastaaPoista
 2. No kiva, että A innostui tilkkuilusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, saadaan vielä uusi tilkkuterapiaryhmäläinen kohta hänestäkin!

   Poista
 3. Heheh, minä kerran aloitin 1000 palan palapelin. Niin tomerana ja päättäväisenä aloitin, mutta en tainnut olla saanut kymmentäkään palaa kasaan, kun loppui kärsivällisyys! :) Miten niin lyhytjänteinen ihminen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. About samassa kohdassa mullakin taisi olla uskonpuute tai epätoivo, mutta sitten onneksi tuli imu :)

   Poista
 4. Ihana palapelailu ja ompelupaikka! Eihän kesällä pidä tehdä vaan saa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, kerrankin tilaa olla ja levittäytyä ilman että pitää heti poiskorjailla tieltä! Siitäkin saa ottaa iloa irti lämpimät vuodenajat ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)