3.4.18

Lanipeitot

Viime toukokuussa järjestin kattosaunallamme ja kertsillä tilkkuterapialaisille tilkkulanit, joissa parina päivän ompelin omaa jämäloodaa tyhjemmäksi. Sain aikaan nipun blokkeja, jotka jäivät samaiseen laatikkoon lähes vuodeksi.

Koska tuore vauvanpeittotyö oli vauhdissa muuttunutkin tyynyksi, oli tarve uudelle peitto-ompelukselle. Ilokseni löysin sitten viimekeväiset blokit, jotka vauhdittivat työtä melkoisesti. Niin mukavaa surautella peittoa valmiimmaksi valmiista blokeista hei ;)

Lähipiirissä on nyt vauvoja tulossa oikein kaksin kappalein ja kumpaakin merkkiä, joten päädyin työstämään kahta peittoa. Tältä ne näyttivät ennen ensimmäistäkään tänä vuonna ommeltua pistoa.Ihan saatte itseksenne pohtia kumpi on menossa pojalle, kumpi tytölle. Sain moitteita sukupuoliroolittavasta värisommittelusta, joten välittömästi ne kuultuani lupasin korjata tilannetta hankkimalla pojalle aikoinaan barbeja. Olenhan hänen äidillekin askarrellut ja kalustanut muinoin barbietalon. Perinteet jo velvoittavat...

Kyllä vauvat ovat sitten ihania, ja niin hyvä syy ommella välillä ihanan pieniäkin peittoja <3


2 kommenttia:

  1. Olisikin kivaa löytää kätköistä tuollainen ihana blokkinippu! Huomisillan jälkeen ovat varmaan jo valmiit!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)