10.7.18

Voihan laku!


Melkein tekis mieli parkaista jotta voihan vinetto!
Kööpenhaminaan saakka piti mennä jotta törmäsi paikallisessä Liiterissä suomalaiseen kinuski-MERISUOLAlakritsiin, jonka House of Denmark oli ekologisen myyvästi pakkauttanut rustiikkiin paperipussiin ja rustannut kääntöpuolelle soman tarinan perinteisestä, suomalaisesta herkusta.

Missä on tämä perinneherkkumme meidän Lidlissä??? Tai Muualla??? Arvatkaa vaan mitä kannoin kotiin ulkomaanmatkatuliaisiksi?!? Toisaalta ihan jees että joudun lentämään Köpikseen saakka kun taas iskee suuri merisuolalakuhimotus...

4 kommenttia:

 1. Oishan se huikeaa jos löytyisi meidänkin Lidliltä. Mun pitää opetella tämä ”liiteri”. Lidlit aukesivat tällä mantereella vuosi sitten ja menestys ei ehkä ole ollut toivotunlainen, sillä uusien Lidlien rakentaminen pistettiin jäihin. Mä tykkään melkein enemmän Aldista, ainakin siellä kassat aina vetää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisivat tehdä täälläkin aluksi paljon töitä jotta ihmiset huomasivat etteivät myy vain saksalaisia tuotteita... Nyt 2 lähikauppaani on niitä, joten asioin sujuvasti. Pidän peukkua lakuille!

   Poista
 2. Tuleekohan tuolle kaveriksi salmiakki? Tanskalaisista en tiedä, mutta saksalaisille maistuu salmiakki. Tosin heille se on ”aikuistenlakritsia”, K-18...

  Lähetäpä kuva pussista Suomen Lidliin ja ehdota myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ja hyvä idea, täytyykin lähettää 👍

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)