27.10.18

Vihreää voimaa

Partsin kesäinen kukkaloisto on enää muisto vaan, mutta ruukuissa riittää vielä vihreää rehevyyttä runsaasti. Kesän ulkona viettäneet viherkasvit, huonekuusi ja orkidea ovat palanneet kylmenneiden öiden myötä sisälle. Samaan ruukkuun päätyneistä kolmesta orkideasta yksi antaa lupausta tulevasta kukinnasta hennon kukkavanan kasvattamisen myötä.


Vihreää kukkaa pukkaa nyt kulkeutumaan kotiin. Tai no, kukkaa ja kukkaa, kasvia oikeastaan enimmäkseen. Vihertävät krysanteemit kun ovat ainoat kukalliset.


Metsäretkellä koppa täyttyi sienten sijaan lehdensä pudottaneilla mustikan varvuilla, jotka kynttilän kanssa virittävät jo ajatukset ihan Halloweeniin.Tuntuu että kodin voisi nyt täyttää kynttilöillä ja kasvi-ihanuuksilla, asioilla joista tankata itseensä energiaa syksyn haasteisiin.


Viheriloa sinunkin päiviin <3


4 kommenttia:

 1. Minun Orkidea on ihan samassa vaiheessa, selvästi jokin kukkavarsi on tulossa. Täytyisi varmaan antaa jotain lannotetta, että saisi useamman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, parasta kaivaa siellä ja täällä orkidealannoitteet esille!

   Poista
 2. Minullakin on vihreää, mutta ruskein reunoin. Mutta nythän on syksy ja se on ihan normaalia. Kynttilät on kaivautuneet tässäkin huushollissa esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonmukaista 😊. Kynttilänvalo ❤️

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)