keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Toisenlainen lahja

Sain toisenlaisen lahjan, tai oikeastaan joulutervehdyksen. Minua muistettiin kotkottavalla jouluajatuksella. Minua ja kehitysmaalaista kanssaperheenäitiä muisti ystäväni kuudella kanalla.

Ystäväni säästyi jokajouluiselta ja enemmän tai vähemmän stressaavalta korttirumbalta ja varmastikin sai hyvän mielen, minä sain iloisen yllätyksen ja oikein hyvän mielen, ja joku perheenäiti sai toimeentuloon mukavan lisän kanojen ja munien myötä ja aivan takuuvarmasti hyvän mielen!

Kylläpä 6 kanaa piristi ja nosti joulumieltä aivan erilailla kuin se kolmas Tiimarin kortti valmiiksi painetuilla tervehdyksillä. Kiitos rakas ystävä kanoista! Ehkäpä vuorostani lahjoitan naapuriin kukon, jotta niitä munia ja uusia kotkottajia alkaisi putkahdella vauhdilla lisäämään perheen hyvinvointia. Maassa on kohta joulurauha ja ihmisillä hyvä tahto...

 
Kanankasvatus on hyvä toimeentulon lähde. Se sopii erityisesti perheen äideille, sillä se vaatii vain vähän aikaa sekä on hyvää lisäravintoa perheelle. Tipuja ja kananmunia myymällä perheen toimeentulot kasvavat ja elintaso nousee. Hilpeää joulun aikaa ja onnellista vuotta 2012!

1 kommentti:

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)