10.5.12

Astu laivaan!

Titanicin muistopäivä uutisineen ja leffankin kertaukset taisi nyt vaikuttaa partsin sisustukseen. Tai sitten vaan löhöilyyn kutsuvat aurinkoiset aamut ja päivät. Niin tai näin, ryhdikkäämmät korituolit saivat nyt väistyä kesäksi kellarin uumeniin ja parvekkeelle leväytettiin alun perin rantakäyttöön hankitut kansituolit. Eikö vaan näytä ihan siltä kuin oltaisiin risteilylle lähdetty? Tällä risteilyllä on nekin erinomaiset puolet ettei tarvitse kantaa huolta uppoamisesta eikä iske ainakin mulle tyypillinen risteilyväsymys kotirantaan pääsyä odotellessa. Korkeintaan suloinen päivätorkahdusvaara vaanii täällä.


No, kun poistaa rajauksen kuvasta ja tajunnasta, niin risteilyfiilis ropisee saman tien veks. Ellei sitten kuvittele lähteneensä laivalle persiljaviljelmien ja grillin kanssa. Oishan omavaraista reissaamista…


Leppoisaa päivänjatketta Sullekin!


10 kommenttia:

 1. hienot. värikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, väri-ilottelua :) ja lisäksi yllättävän mukavat, vaikka näyttävät ihan rimpuloilta. mun selkäni nauttii noissa!

   Poista
 2. Hauskat kansituolit! Tuollaiset olisivat hauskoja myös meidän takapihalla, täytyykin ruveta katsomaan sillä silmällä, saisiko sellaiset hankittua jostakin halvalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun kannattaa kuikuilla clas ohlsonin tarjontaa. itse hain noi sieltä viime kesänä, ja taisi olla joku tarjous tyyliin 2 tuolia huimat 14,99 tms. eli halvalla lähti!

   ajattelin että sillä hinnalla niitä nyt kanniskelee muutaman kerran läheiselle rannalle, mutta nyt on tullut kannettua sen lisäksi keskelle engelin aukiota, otettu mukaan mökkivisiitille ja sisustettu parveke uusix :)

   Poista
  2. Kiitos vihjeestä, täytyypä katsella Clas Ohlssonin tarjontaa!

   Poista
 3. Pirteet! Meikän retki/kansituoli on varastossa Lepolasse 70-luvulta ja siihen kuuluu saman aikakauden teltta. Nostalgian retken kruunaisi -72 kupla ja ikivanha uimapatja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih, ihanaa! mä tuon ensi viikolla mökiltä lepolassen vielä parvekkeelle. se on 90-luvulta eli paksusti pehmustettu, mutta ihanan nostalginen silti. edelleenkin pitää varoa ettei jää sormet väliin kun sitä taittelee kasaan ja auki ;)

   Poista
 4. Tunja11/5/12

  Eli seuraava virkkausilta teidän partsilla, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hauska idea, tunnelmakin tulee sitten olemaan tooodella tiivis! noi tuolien selkänojat on niin kaltevat eli niin loikoiluun kutsuvat, että virkkausta pitänee tehdä kädet taivasta vasten koholla. uusi kokemus siis tiedossa ;)

   Poista
  2. mikähän olisi sopiva ajankohta?

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)