11.5.12

Turhankin kohtuudella

Viikonloppuna kotiin kulkeutui tuliainen Amerikasta. Alkujaan lähtöisin Sutter Home Winery’stä Länsirannikolta, mutta tässä tapauksessa ihan vaan kaupasta Itärannikolta. Uusi kalifornialaistuttavuus, Sutter Home Cabernet Sauvignon. Rypälelaji Cabernet Sauvignon (80 %), Syrah. Luonteeltaan keskitäyteläinen, pehmeä, hedelmäinen, kevyen mausteinen. Maultaan herkullinen.

Pahus vieköön, taitaa olla myös vaikeasti tavoiteltavissa oleva, koska ei löydy ainakaan äkkiseltään vielä monopoliliikkeemme hinnastosta. Pitänee lähteä taas Napan nurkille viinitiloja koluamaan. Mikäs siinä, täysin hyväksyttävä syy… Uskot ja olet samaa mieltä jahka olet maistanut!


Koko pullo viimeistä tiristettyä tippaa myöten meni ja ihan kahteen pekkaan keskellä kirkasta päivää lounaan lisukkeena! Toinenkin mokoma olisi varmasti mennyt. Siis pullo per juoja... Olenko tähän asti sittenkin erheellisesti naureskellut punaisella liikennevalolla koristettua kommenttia ”Pidä varasi, elimistö tottuu nopeasti alkoholiin” jonka sain työnantajan keskitetyssä terveyskyselyssä, kun olin tunnustanut juovani viikossa huimat pari lasillista viiniä?!?

Tässä kuvassa ei kuitenkaan se käyttämäni ja tunnustamani lasi ole litran vetoinen, vaan normikokoinen. Pullo sen sijaan oli turhankin kohtuukäyttöön mitoitettu. Nyt alan metsästää mistä tätä herkkua saa lisää.


Tai no joo, Kaliforniastahan sitä saa…
Herkullista tuotapikaa koittavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)