tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päivän piristys

Floristi siivosi töissä kylmäkaappia ja kysyi multa haluanko aurinkoisen kimpun kotiin vietäväksi. Ai että halusinko?!? Jättimäinen kimppu yhtä pelkkää aurinkoa!


Mun lempparit, auringonkukat, kauniisti sidottuina osaksi ihanaa taideteosta. Olen niin onnellinen siitä että leikkokukka-autot pölähtivät liikkeen pihaan, ja vanhempaa kamaa piti vaan purkaa alta pois. Jollekin vanha, mulle upouusi. Kunnialla sain tämän kaunistuksen fillaroitua kymmenen kilometriä kotiin vastatuuleenkin.


Tytär kysyi heti kimppua ihasteltuaan "Äiti, tietääkö sun työkaverit tästä meidän tilanteesta?" Tietää, ja huolenpitoa voi osoittaa niin monin ihanin tavoin. Tästä kimpusta on iloa vielä pitkäksi aikaa. Äidin sydämessä säilyy herkkänä muistona lapsen kysymys varmasti vielä kimppua paljon pidempään.

8 kommenttia:

  1. Kimppu täynnä aurinkoa, valoa ja lämpöä!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/6/14

    Ihana kimppu ja lämmöllä tehty! Päivi sun tytär on kyllä kultainen :) t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja niin on, tytöistä ihan paras mun mielestä :)

      Poista
  3. Ihanan piristävä kimppu! Mun kukkapenkeissä auringonkukat saa olla ainoina keltaisina kukkina kaikkien niiden valkoisten, punaisten ja liilojen joukossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä?!? Missä vaiheessa sun puutarhaan on livahtanut punainenkin väri? Just kun ajattelin että tänä kesänä tulen ihailemaan lila-valkoista puutarhaa :)

      Poista
    2. Jotain pientä on myös punaisessa sävyssä. Pakko täyttää näitä altaita muillakin väreillä kun alkaa olemaan vitsit tai ideat vähissä :) Ja lämpimät tervetulotoivotukset tähän suuntaan!

      Poista
    3. Kiitos, palaillaan asiaan tuota pikaa :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)