sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rakkautta ensipuraisulla




Eipä tainnut velipoika arvatakaan, millaisen kuumotuksen, halun ja pakottavan tarpeen saada lisää tätä mussa saikaan aikaan, kun nimpparilahjaksi Tallinnan-laivalta toi siskolle laatikollisen lakupiippuja. Eikä mitä tahansa lakua, vaan:

1) Malacoa, mun lempparia
2) seasalt-maustettuna



Melkein voi tuntea merisuolan rahinan hampaissa piippua jyystäessä, nam nam! Kuten kuva paljastaa, niin viimeistä aletaan viedä. Tiedoksi siis teille kaikille: Kun käytte reissuilla, niin tuokaa näitä mulle tuliaisiksi! Ja jos näitä myydään myös koto-Suomessa, niin älkää hyvät immeiset vahingossakaan paljastako sitä mulle, muuten ottaa...ohraleipä...




11 kommenttia:

  1. Näytin tätä postausta tyttärelle, joka on huomenna lähdössä Tallinnaan. Toivottavasti ymmärsi vihjeen. En ole tuollaisia nähnytkään, mutta varmaan ovat herkullisia. Odottelen tuliaisia jo nyt. Itse menen huomenna Lahteen kangaskaupan alennuksia ihmettelemään, kun sain halvat junaliput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ymmärsi ja pääset sinäkin näiden herkkujen makuun :). Mukavaa Lahteilua ja blogiin sitten katsaus mitä löytyi, kiitos!

      Poista
  2. Aaahh, piippuja! Lapsuusmuistoja roppakaupalla. Tosin silloin ei tainnut olla kuin yhtä laatua tarjolla piipuista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luulen että oli vain yksi plaatu ja siinä punaisena hehkuva pää. En erityisemmin ollut niihin ihastunut, mutta nää sai mut pauloihinsa :)

      Poista
  3. Nimpparionnittelut! Ei yhtään tee mieli, ei yhtään tee mieli, ei yhtään tee mieli, ei... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Juu ei munka, ei munka, ei....

      Hassua mitä alitajunta tekee: mun juhlapäivä oli jo kuun puolivälissä, mutta tän jutun lahjasta tein sen tuoneen veljen nimipäivänä.

      Poista
  4. Aah, kiitos Jonna Affenanmaan-tuliaisista! Kolme piipullista paloi kättelyssä kalliolla istuskellen heti kun olin saanut päivän työt päätökseen. Menivät myös myöhäisestä lounaasta mansikoidesi kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Voin kuvitella sut piippu jos toinenkin suussa kivennokassa ihailemassa työn jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D, sentään vain yksi kerrallaan.

      Poista
  6. Aah, jo kolmas tuliaispaketti "työn alla". Kaksi boxia Affenanmaan-matkailijoilta ja yksi ABBA-museomatkailijalta <3 Kyl kelpaa ja elämä on makiaa :)

    VastaaPoista
  7. Aivan parhautta saada lukion ekassa vanhempainillassa ystävältä rasiallinen piippuja. Kolme mammaa pössäytteli juhlasalissa ennen kuin reksi pääsi ääneen. Ja luokassa vielä toiset pesälliset :)

    Ja huippua että näidenkin tonnalla olen innostanut kaksi ystävää kokemaan ABBA-museon. Suosittelen sitä kaikille!!! Ja tuliaisia mulle sit...

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)