tiistai 5. elokuuta 2014

Ihanat naiset rannalla

Näin olivat. Istuivat tuoleissa, höpisivät ja antoivat muksujen peuhata pitkin aurinkoista tonttia ja rantaa. Kuopus sai miehekkäästi esitellä bestiksilleen "tosi hyvän kusikiven, jonka viereen äiti just teki ison heinäkasan, johon on tosi hyvä kusta". Tästä oli tulomatka suu vaahdossa puhuttu, ja ensimmäisenä tiluksille tullessa se piti tehdä!

Ihanat naiset rannalla vain katsoivat ja nauroivat kolmen miehenalun kivutessa kivelle kimppakuseskelemaan. Niistä kaarista olisi moni ihanien naisten lähipiiriin kuulunut mies ollut kateellinen! Kun kusemiset oli kustu, juoksivat lapset rantaan ja ihanat naiset pääsivät istumaan aloilleen.



Vaan mitäpä tapahtuikaan sitten ihanille naisille rannalla? 
Lähtivät myös uimaan?? 
Ja jättivät biksunsa tuoleille??? 
En kerro :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä pienten poikien pitää kimppakuselle päästä, jos on erityisen hyvä paikka. Nyt kyllä en pysty edes arvailemaan, mihin ne ihanat daamit pyrähti. Toiselta on näköjään jääneet kengätkin tuolin viereen. Ihanat tuolit onkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Tervetuloa tuolittelemaan ;)

      Poista
  2. Hyvän mielen kirjoitus :) Kusikivi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl muakin tai meitäkin nauratti se uho ja vielä uudelleen kirjoitellessa tätä :)

      Poista
  3. Pojat on poikii vaikka kuspaikallaan!! Piksut ja kengät jääneet rannalle. Ehkä he uskaltautuivat ihka alasti järveen :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ne vasta poikia tuntuvat olevankin :) Lähes äijiä suorastaan... Daameista en virka mittää! Kiitos ja sinulle myös!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)