4.8.14

Ulkoruokinassa

Sinne mä olen itse itseni siirtänyt. Uusi, iso ja valkoinen ruokapöytä pysyy lähes käyttämättömänä. Aamukaffet, lounassalatti tai -pasta, välipalarahka, litroittain hellejuomia ja iltapuputuksetkin hoituvat parvekkeella kansituolissa nyt kun koti on puolityhjä ja pöytätavoista voi suosiolla viis veisata toistaiseksi.


Mun ruokaseurana on chilit ja lavendelit, tsinniat ja tomaatit, lehtikaalit ja korianterit, basilikat ja herneet, daaliat ja rosmariinit, pahat pojat ja hevoskastanjakin. Nälkähän sitä tulee jo vähemmälläkin repertuaarilla.


Pimeän tullen sirkusvalot räpsähtävät päälle
 ja aletaan ottaa iloa irti trooppisista öistä. 
I love it!


6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa, ja just luin uutisista, että trooppiset yöt on vasta edessä! Jatketaan parvekkeilla ja terasseilla nautiskelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, sillä se nautiskelu trooppisista öistä aloitetaankin NYT. Sä olet nauttinut toistaiseksi ihan vain kesäöistä terassin soffan nurkassa, nyt tähän nautiskeluun tulee aivan uusi vivahde ;)

   Poista
 2. Anonyymi4/8/14

  Kuulostaa hyvältä, vapaus ja oma valtiatar :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan :). Niin hyvässä kuin pahassa.

   Poista
 3. Sirkusvalot. Olen myös pitänyt omiani päällä...kivan näköinen parveke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onkin kiva vaikka nyt lämpöä siellä yli 38 astetta ja pakko paeta sisälle. Sä sit tykästyit sirkusvalonimeen :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)