sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Oletko vapaa?

Perjantai-iltana viesti vuosien, vuosien takaiselta sussulta luuriin:"... Oletko vapaa muksuista? Olen baarissa..." En ollut vapaa, omien muksujenkin lisäksi talossa oli pieni ja ylen kovin tärkeä yökylävieras, ja illan meno sangen lapsellista ja riehakasta ihan ilman baariin lähtöäkin.

Saunanraukeana yöpissä ajattelin juuri kömpiä alkuyöstä sänkyyn hyvän romskun kanssa, kun uusi astianpesukone alkoi piipittää. Hetkenä jolloin kaikki korjaajat ovat jo yöpuulla tai muuten viikonlopun vietossa, argh! Tutkailun jälkeen käyttöohje kourissa täristen diagnosoin lukuja vaille valmiina asentajana ja maailman ehkä epäteknisimpänä henkilönä poistovesipumpun tukkeutuneen. Puolentoista tunnin jälkeen se taas toimi. Mussa on kyllä tarvittaessa aimo annos äijää ihan omasta takaa!!!

Epätoivon ja harmin kyyneleitä nielussa pidätellessä ja väsyneenä konetta värkätessä pohdin samalla harmistuksella sitäkin että mikä helkatin leima eroavalle naiselle pamahtaa otsaan? Ei nimittäin todellakaan ollut eka tuollainen yhteydenotto uutisen levitessä tuttavapiirissä. Vai saavatko myös yksineläjiksi muuttuneet miehetkin tuollaisia viestejä??? 

Tuli halpa olo. Juu, tiedän kyllä parasta ennen päiväyksen jo menneen, mutten silti oo halvennuksessa! Muksuistakaan en halua vapautua koskaan, olivatpa sitten luonani tai eivät, joten tuo pelinavaus ei tosiaan hetkauttanut. Päinvastoin.


En ole vapaa. Tietääkseni hän mua vielä paljon vähemmän.

 

10 kommenttia:

  1. Anonyymi1/2/15

    Ei kannata ottaa niin vakavasti. Jospa joku noista ehdottelijoista ottaisi yhteyttä myöhemminkin olematta baarissa. Nätisti vaan tyrmää varattujen ehdotukset, ei sen kummenpaa. Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lähinnä koomisia tai surkuhupaisiahan nuo yhteydenotot ovat. Aiemmin jarruna oli heti kättelyssä oma suuri suru, nyt harmistuksen taisi laukaista samaan saumaan osunut epätoivoiselta tuntunut yöllinen mekaanikkohomma. Josta selvisin voittajana!!! En vieläkään meinaa sitä uskoa...

      Tyrmäystaktiikkakin on hallussa ;)

      Poista
  2. Olen muutamalta ystävältä kuullut samanlaisista kokemuksista + tuntemuksista, yksi heistä miespuolinen, eli taitaa sukupuolten tasa-arvo toteutua tässäkin. Yllätyksenä jatetty mies käytti jopa ilmaisua, "ihan kuin olisivat haaskalle yrittäneet". Onnittelut pesukonemekaanikon diplomityön suorittamisesta, me naisethan pystymme mihin vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei... eroamisessa on uudelleen ja uudelleen yllättävää huomata ettei oudot asiat satukaan vain omalle kohdalle. Lohdullista sinänsä :)

      Kiitos, varsinaista elämän korkeakoulua tässä käydään ennätysvauhdilla! On upeaa huomata osaavansa asioita joita vielä tovi sitten ei voinut kuvitellakaan tekevänsä.

      Poista
  3. Hyvä tietää, mistä saa apua, jos koneet temppuilee! Aika typerä tollanen lähstymistapa. Ja muutenkin, mitä se niinku halus? Keskustelua vai? Kai luuli, että olet niin epätoivoinen ja miehenkipee, että syöksyt baariin oitis. Tosin vetävän näköinen daami saa teiniaikojenkin poikaystävät lähestymään. Odotahan, kun sana oikein leviää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, joo mä oon nyt erikoistunut vielä tuohon yöaikaiseen korjaustoimintaan...

      En odottele ;)

      Poista
  4. Ehdottelijoita riittää, vaikka ei olis edes vapaa...tais se joulupukkikin muoria etsiä :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän varsinainen pukki sitten olikin ;) Tai yritti olla...

      Poista
  5. Wau! Kyllä sitä moneksi taipuu kun pakko on. Meillä mies kerran työmatkalle lähtiessään latasi astiat koneeseen ja pesuaineet päälle. Harmi, kun oli tavallista Fairya. Sitä vaahtoa sain kauhoa tuntikaupalla...

    Olet kyllä niin fiksu ja simpsakka, että eihän se ihme ole jos joku haluaa treffata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) Voi tuota Fairy-pilveä! Nyt ajatuskin siitä saa nauramaan, muttei varmastikaan aikoinaan. Mulla oli kanssa hymy hyydyksissä kun pieneen pesusieneen imeyttelin koneellista likaista ja kuumaa vettä ennen mekaanikoksi ryhtymistä.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)