15.6.15

Lähinamia

Helsingin kaupunginmuseon Työväenasuntomuseon puutarhajuhlassa oli mukana myös mehiläistenhoitaja, jolla myynnissä "oman maan" hunajaa. Helsinki city hunajaa oli saatavana niin Kumpulan kuin Pakilan siirtolapuutarhojen viereisistä pöntöistä. Ilmeisen vahvaa kukkaismakua luvassa?


Pieni purkki, 250 gr, maksoi alle femman, isompi vähän päälle femman. Tietenkin valitsin lähihunajan, melkeinpä kotikulmilla tuotetun. Näppärä kesälahjus mökillekin, jottei mökkihöperyys vallan pääse valtaamaan stadilaisia ;)

Herkkua päivää!
 
 


4 kommenttia:

 1. Just tässä samalla syön maustamatonta jugua, mysliä ja hunajaa. Purkki näytti jo aika tyhjältä eli on aika hankkia uutta. Jotenkin oon käyttänyt tuota Samin juoksevaa. Täytyyhän jonkun tässäkin perheessä juosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D. Samin juoksevaa löytyy täältäkin...

   Poista
 2. Mahtaakohan mukana olla tämän hesalaisen mehiläistenhoitajan hunajaa: http://www.hs.fi/kaupunki/a1368932661138

  Mukana saattaisi olla meidänkin naapuruston mehiläisten hunajaa. Viime kesänä Auli kävi noutamassa aikamoisen parven ja sen kerääminen olikin aikamoinen tuntikausia kestänyt ohjelmanumero, jota seurasimme koko naapuruston voimin (melkeinpä piknikiä pidimme vieressä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkanpa että kyseessä on eri tarhuri. Tämä oli vanhempi herra, joka toimi yhteistyössä toisen mieshenkilön kanssa purkituksen osalta, sillä hunaja on kuulemma käynyt purkittumassa "Markulla Tuusulassa". Nämä kennot sijaitsevat Kumpulan palstojen vieressä.

   Varmasti jännää puuhaa seurata parven kasausta. Teillä ei tainnut olla hunaja- tai edes marmeladileipiä eväinä..?

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)