20.3.17

Suomisataa

Suomi100-työni edistyy hitaasti, mutta ah varmasti. Suomalaisuudesta siinä ei ole värin häivääkään, ellei vihreitä tilkkuja halua kansallisromanttisesti mielessään yhdistää vehreisiin koivikkoihimme. Enemmänkin tästä työstä löytää vaikka mexicolaisen elämäniloisia ja lämpimiä sävyjä. Sellaisia joille työtä aloittaessa tuntui olevan se suurin tarve.
 

Tilkkuterapiassa totesimme työn valmistuvan vauhdilla, onhan nyt jo ehkä 1/8 peitosta valmiina ;) Loppusuoran alku siis käynnissä... Erittäin varhainen alku tosin.


Nykyään on tullut taas ommeltua vain ja ainoastaan yhteissessioissa, kotona kone on ollut täysin virattomana vaatehuoneen nurkassa. Näitä blokkeja teen tilkkuterapiassa alkulämmittelynä pätkän verran eteenpäin kerrallaan, joten minkäänlaisia takeita siitä että juhlavuosipeittoni valmistuisi Suomen juhlavuonna ei ole.

Toisaalta jos valmistuminen venyy ensivuodelle, niin sehän on vain loistosyy keksiä sillekin vuodelle oma juhlavuositeemansa. Miten ois aurinkopeitonvuosi..? Ehdotuksia vastaanotetaan, kiitos...

 

10 kommenttia:

 1. Hiljaa hyvä tulee, pääasia että valmistuu.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä taitava. Olit mielessäni, kun juhlimme lähes vuosi sitten ystävän tyttären valmistumista High Schoolista. Täti oli tehnyt siskontytölle upean torkkupeiton, tilkkuja oli haalittu pitkin maailmaa. Täytyisikin kysäistä saisinko ottaa tilkkutäkistä kuvia. Oli upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oih, ihanaa että olen päässyt aatoksiisi juhlahumussa :) Toivottavasti saat kuvata työn ja pääsen sitä ihailemaan!

   Poista
  2. Mun pitää ihan oikeasti kysyä jos saisin kuvata. Se oli niin ihanasti ajateltu, kaikkea mistä tyttö pitää.

   Poista
  3. Ooh, niin tahdon nähdä kuvan työstä!!

   Poista
 3. Alku on todella hyvä! Jatketaan ensi vuonna, ja silloin on huikea 100 ja yksi dal... ei kun blokkia! Kyllä me juhlia keksitään, siitä tuskin syntyy ongelmaa. Ennemminkin siitä, ehtiikö jatkuvassa juhlahumussa ommella yhtään : )

  VastaaPoista
 4. Ihan mainio Suomi100- työ. Miksi siinä pitäisikään olla lipun värit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, miksi ihmeessä? Ja onhan noita värejä muissa lipuissa...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)