13.4.17

Kotkoti-kot-kot!

Tilkkuterapiassa kangaspakoista ja vanukasoista esiin kuoriutuneet kananpojat ovat lennähtäneet meidän kotiin ja asettuneet piirongin päälle ilmeisen kodikkaasti, koska jok'ikisellä tipulla on jo suklaamuna haudottavanaan. Eilen illalla pari isompaa, tänä aamuna pari pienempää herkkupeppua otti jo varaslähdön pääsiäiseen tipujen munia maistelemalla. Hymyssä suin sen heille sallin <3


Olin jo erehtynyt kuvittelemaan meillä asuvan vain niin isoja ihmisiä, ettei pääsiäistipun tarvitsisi enää kulkea postiluukusta virpomaan munasaalista toinen toistaan parempiin jemmoihin ympäri kotia, mutta pahasti erehdyin. Eilen illalla kuopus aloitti, ja aamulla ensimmäisenä asianaan jatkoi pohdintaa josko voisin pyytää tipun meille munimaan jo ensi yöksi.
 
Voi hellanduudelis sentään!! Tiedän yhden kanaemon joka ei untuvikoiltaan juuri mitään söpöä ja hellyttävää voi evätä, ja sillä rientääkin tänään töistä pääsiäislomanviettoon suklaamunakaupan kautta. 

 
Räntäsateesta huolimatta leppoisaa ja herkullista pääsiäistä meille kaikille!

 

12 kommenttia:

 1. Samasta kanalasta taitaa olla meidänkin tipuset kotoisin kun ovat niin saman näköisiä:) Kivoja ovat, tykkään:)
  Kuulehan, meidänkin neiti on jo aika iällä ja vielä hänelle ja vävyehdokkaalle pitää pääsiäisenä piilottaa sukalaamunat perinteen mukaan. Niitä sitten innokaasti etsivät;) Tämä vaan tiedoksi että kyllä ne lapset ovat lapsia aina vaan:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ovat tipupikkuserkkuja?!?

   Ihana kuulla, mielelläni jatkan kyllä munien jemmailua vielä vuosia!! Eilen pääsi miniäehdokas etsimään jälkkärinsä tipun alta ;)

   Poista
 2. Kivan näköisiä tipusia! Mukavaa ja leppoisaa pääsiäistä myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva oli helppoja tipuja tehtailla ja kotia niillä koristella :)

   Poista
 3. Ihanaa pääsiäistä. Suklaamunat maistuvat kaikenikäisille.

  VastaaPoista
 4. Eihän se ole pääsiäinen eikä mikään, ellei tiput muni! Ihanaista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei oo! Tullut tässä itsekin popsittua tipuntuomisia ihan kiitettävästi :)

   Poista
 5. Aikas kotkottimet! Ja jo vain meillekin pääsiäistipu tänä yönä tulee. Tai siis oikeastaan pupu. Jollekin kerroin tipu-perinteestä ja oli vallan kuolla nauraan. Oli niin hupaisaa ajatella tipua raahaamassa pääsiäistervehdystä. Ihan kuin pupu olisi jotenkin vähemmän hauska...

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä niin, ihan kuin... toisaalta pääasia että joku käy ja täyttää kodin suklaamunilla ;)

   Poista
 6. Ihanat tipuset! Meillä kävi kukko munimassa yöllä (niinkuin se on tehnyt reilusti yli 20 vuotta) pääsiäisvieraana olevan tyttären (28 v) pipoon - onneksi ei ole ikärajaa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)