12.3.18

Kevään merkkikö?

Lautasella makuuhuoneen lipaston nurkalla oleva valikoima arjen käyttökoruja on hyvin mustahopeasävyinen. Kuvan napsaisin iltahämärässä, joka osaltaan korosti mustaa. Monena vuonna hopeakorut ovat kaivautuneet esiin ja käyttöön vasta kesän kynnyksellä, mutta tänä vuonna mennään tässäkin kohtaa siis toisin kuin aiemmin.Itseasiassa tällä setillä on vedetty talven lisäksi jo viime syksykin. Silloin väänsin päässäni pari nuppia uuteen asentoon, ja sen myötä useampikin asia muuttui. Eloon tuli uusia hauskoja ja hervottomasti hihityttäviäkin juttuja. Ehkäpä mulla onkin ollut kevättä rinnoissa jo syksystä saakka, läpi talven??


Mitkä asiat tekevät kevään sulle?


4 kommenttia:

 1. Nuo korut on sellaisia, joita minäkin tykkäisin käyttää, jokaista.
  Kevään tekee monikin asia mutta kyllä se suurin on valo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Valo <3. Tänään on lumipyryinen kevätpäiväntasaus eli taas on yhdestä talvesta selvitty!!

   Poista
 2. Varma kevään merkki on, kun lapset alkavat villiintyä. Mies ja tyrär ajelivat viikonlopun molempina päivinä motskarilla. Meillä kevät kai parhaiten näkyy vaatteiden vähenemisenä ja pihamaiden hillittömänä rassaamisena. Vaaleanpunaista olen haikaillut, mutta ei ole ihan mun väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi villiys <3 Mäkin aloitin parvekkeen rassauksen jo aurinkoisena lauantaiaamuna yöpaita päällä, niin kovasti jo syyhytti sormia päästä multaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)