14.10.16

Leijat Helsingin yllä

Harhaanjohtava otsikointi, myönnän! En aio turinoida Kjell Westön romaanista enkä sen pohjalta tehdystä filmatisoinnista. Turinoin niiden sijaan lämpimikseni leijoista Kivinokan yllä, tai ainakin kivinokkalaisakkunalla.


 

Nämä vuosia sitten askartelemani, ja vuosia laatikossakin säilöneeni leijat ripustin kesän helteillä roikkumaan mökin ikkunaan. Nyt valokuvat palauttavat mieleen muistoja lämpimästä kesästä.

Eilen pistäydyin kesken päivän palaverissa Töölössä saakka, ja lämpötila laski meren rannalta "kauas" sisämaahan siirtyessä ensimmäisen kerran tänä syksynä pakkasen puolelle! -1 Celsiusastetta näytti luurin mittari keskellä päivää!

Voi sitä hämmästystä! Miten tuo asia pääseekään yllättämään vuosi toisensa jälkeen?? Illalla raahasin kellarista sylillisen talvitakkeja naulakkoon, mutta kompensoin kylmyyttä tuomalla olohuoneen pöydälle myös parit maskit ja snorkkelit. Nyt vielä aurinkorasvat ja biksut laukkuun, herätys aamuyöksi ja nousu kohden lämpöä!

Aurinkoisia syyspäiviä siis toivoen ja toivotellen :)
 
 

 

10 kommenttia:

 1. Ihanaa syyslomaa itsellesi. Leijoissa on jotain, mikä saa ajatukset lentämään. Hieno paikka leijoillesi.

  VastaaPoista
 2. Hienot leijat, noita on kiva katsella. Mukavaa lomaa lämpöisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, lämpöä odotellen :)

   Poista
 3. Ihanat nuo leijat! Superihanaa lomaa koko jengille!

  VastaaPoista
 4. Kauniit leijat! Yllättää kylmyys täällä periferiassakin, tulevan lomaviikon ohjelmassa on talvivaatteiden esiin kaivelu! Nauttikaa lämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! +27 C ja kirkas valo kyllä helli niin kroppaa kuin koppaa :). Nyt toppatakki niskaan, pipo päähän ja ulos pimeään...

   Poista
 5. Ihanaa ja lämmintä lomaa :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)