7.10.16

Sinä

Mediassa on saanut viime päivinä paljon huomiota pitkin poikin kaupunkia, suorastaan pitkin poikin maatamme syksyllä maalatut upeat seinämuraalit. Näiden takana on ystäväni Rosa, joka kamuineen polkaisi pystyyn UPEA 16 -katutaidefestivaalin. Lisää tästä mm. heidän fb-sivuillaan.

Itseä on liikauttanut eniten hellyttävä Always Share - Jaettu Ilo -teos, jonka Rosa maalasi hongkongilaiskaverinsa Redin kanssa kirjastomatkani varrelle. Taiteilijoita itse työssä en ehtinyt nähdä, mutta viime hetkellä sentään tavoitin heidät työvälineitä valmiin teoksen juurella jo pakkailemassa.


Ihastusta herättää kerta toisensa jälkeen tämä työ sen ohittaessani. Kadun toisella puolen on päiväkoti, jonka pilteille nyt on tarjolla ulkoilun lomassa kielikylpyä aidanraosta :). Keskeinen metsäneläinsanasto haltuun suomenkielen lisäksi englanniksi ja kiinaksi, ou jeah!


En ole muuten perheestämme ainut, joka tähän työhön kovasti mieltyi... Neiti kun vietti tämän nähtyään muutaman tunnin laatien listaa mitä haluaa kuvattavaksi oman huoneensa seinään, viesti Rosan kanssa toiveestaan tilata taideteos seinälleen ja sopivat alustavaa aikataulua sen toteuttamiseen. Vähän yritin neidin sangen pitkää toivelistaa suitsia, mutta aika tuloksettomalta se tuntui. Jännityksellä siis odotan millaiseksi osa kodistamme kukaties muuttuukaan...

10 kommenttia:

 1. Upea seinämaalaus! Ei ihme, että tyttäresi ihastui tähän, minunkin mielestä on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Teos on kyllä niiiiin hellyttävän sympaattisen energisoiva!

   Poista
 2. Molemmat ihanat! Rosa on niiiin taitava!

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Seinämaalaus kotona voisikin olla aikas makee juttu!

  VastaaPoista
 4. Upea! Kun seuraavan kerran kuljet sen ohitse, ota lähikuvia. Olisi kiva nähdä se lähempääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa vaikka useampikin, on se niin herkku! Tuo keksipää on tekstitetty tuolla sinä'llä :)

   Poista
 5. Johanna - Kaikkea kaunista9/10/16

  Pidätte sitten kotimuraalin avajaisnäyttelyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea ja kiitos "muistutuksesta": lähes 20 vuotta sitten maalautimme silloisen kodin seiniin 2 kuvaa ja itse maalasimme makuuhuoneen katon tummaksi tähtitaivaaksi. Kuvia juhlistimme ystävä- ja sukulaistaiteilijoiden kanssa asiaankuuluvasti. Ehkä nyt ois sit paikallaan ihan avajaiset :) Tosin en ole vieläkään aivan vakuuttunut siitä että kuva "mahtuu" ko. huoneeseen...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)