13.5.17

Tilkkuilijan poika

Ei ole nyt kyseessä lentäjän poika, joka vielä lentäisi isäänsäkin paremmin, vaan tilkkuilijan poika, joka ehkä kirjoitteli äitiäänkin paremmin ;) Ylpeä äiti sitten innolla askarteli lakkiaiskutsuvaihtoehtoja lapsen valkkailtavaksi. Kun yhteisymmärrys lopullisesta versiosta oli löytynyt ("Äiti, eksä vois heti kertoa mikä on sun suosikki, niin multa säästyis valinnan vaiva..?"), pääsi äitee itse askarteluun. Mitenpä muutenkaan kuin tilkkuilijan perustyökalujen eli leikkurin, viivaimen ja alustan avustuksella..?!?


Poika taitaa jo kauhulla odottaa iltaa jolloin säädetään menu kohdalleen. Rippijuhliinsa sai aikoinaan Red Velvet Caken. Mitäköhän samettista tarjottavaa nyt keksimmekään? Kaikki kait kuitenkin about hyvin niin kauan kun ei livetä juuttikangasosastolle, ja panna pöytää koreaksi kurkkuun juuttuvilla herkuilla..?

Tällaista tähän väliin. Mitäs teille?


8 kommenttia:

 1. Meillä on tuo ihan sama homma edessä. Ihan rasittaa jo ajatus, että pitää siirtyä ajatuksen tasolta toteutukseen. Hyvät ideat on tarpeen, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitämitä? Nää hommathan ovat aivan parhautta :)

   Poista
 2. Hienoa! Nyt kai voi jo onnitella, ainakin epävirallisesti :)

  Minä mietiskelen vuoden päästä pidettäviä juhlia, ketä kutsua? Ei ole tuhansien kilometrien säteellä sukua eikä perhettä, ei niin ketään. Ja aika monella kavereista ja tutuista on samaan aikaan omat juhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi onnitella :) Voi, tuo etäisyys varmasti korostuu valtavasti juhlien yhteydessä :(

   Poista
 3. Muistelen aikaa, kun meillä oli kuuden vuoden putkessä rippijuhlia ja ylioppilasjuhlia,vanhempien viisikymppisetkin mahtuivat sinne väliin. Jotenkin ei ole ikävä juhlien järjestämistä, juhlia kylläkin. Suunnittelussahan on se mukava puoli, että siinä elää juhlat jo moneen kertaan etukäteen. Onnittelut lakitettavalle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen juhlaputki teillä takana :) Kiitos onnitteluista!

   Poista
 4. Tilkkuilijan välineistä on moneen käyttöön! Meillä niillä leikattiin valokuvia ja alusta oli hyvä, kun tytär leikkasi mattoveitsellä kapalevyjä. Alustan nurjalla puolella tietenkin. Mielikuvituksellista tarjoilunsuunnitelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monikäyttöiset niin moneen tarpeeseen! Kiitos...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)