13.9.18

Kivat, kovat matot

Räsymatot ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja niitä löytyykin niin kodin kuin Mörskän lattioilta. Männä kesänä niitä oli eteeni taiteiltu myös niin kalliolle kuin kadulle, ja mikäpäs sen mieleisempää meikäläiselle!


Eräänä helteisenä kesäpäivänä neitini istahti katuliitujen kanssa mökkipihalle, ja "kutoi" meille uuden maton. Siitä riitti sateettomana kesänä iloa moneksi viikoksi.  Huomaattehan muuten vimosen päälle yhteensopivan värimaailman matossa, jakkarassa ja kirjassa??


Loppukesällä Loviisassa vastaan tuli oikein varsinainen mattokatu kaiken muun ihanan siellä näkemämme ja kokemamme lisäksi. Matot jatkuivat ja jatkuivat, kuvassa vain yksi pätkä katua kuvattuna, muu osuus kun meni ihan vaan kulkiessa ja ihaillessa.


Ihana villitys, jatkukoon ensi kesänäkin <3


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana on Mörskän matto! Näyttää pehmeältä, semmoiselta chenilleltä. Hyvin on sävyt kohdillaan! Loviisan mattoja olen ihaillut ja kiva oli kävellä niillä, kun ei yhtään olleet niin rutussa, että olisin kompuroinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo chenillehän on loistavan osuva määritelmä Mörskän matolle, itse aina välillä mietin pörröistä kaulahuivia mattoa ihaillessani :)

   Tuli just mieleen että liikkumisrajoitteisillekin voisi maalata matot lattioihin ja välttyisivät turhilta mytiltä ja kompuroinneilta! Kansanterveyttä edistävät matot...

   Poista
 2. Ihania ja mörskän pihapiiri näyttää kauniilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat ja kiitos, kyllä siitä on taas iloa irti otettu kovasti tänäkin vuonna. Nyt enää lähinnä piipahduksia viikonloppuisin sinne ja joka kerta lisää talveen varautumista pihallakin. Haikeaa ja jo ensi kesää odottelevaa :)

   Poista
 3. Kiva matto! Räsymatot ovat niin kotoisia joka paikassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne ovat, kotoisaa mummolanostalgiaa ja trendikästä hyggeilyä parhaimmillaan <3

   Poista
 4. Onpa hauska! Tuo piristystä katukuvaan mutta lähtevät välillä poiskin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)