perjantai 4. tammikuuta 2019

Rivierassa


Kun ei kerran Rivieralla, niin onneksi edes Rivierassa. Huikean hauska leffaelämys, jota kovasti suosittelen! Pari vuotta sitten Kallioon avattiin Harjukadulle Riviera-baari, jonka takaosassa on leffateatteri. Koska mennään siis baarin kautta leffaan, niin mennään baariin leffaan. Teatterisalissa on pieni baaritiski, josta voi tilata itselleen eväät joita nauttia mukavissa sohvissa ja nojatuoleissa elokuvan aikana. Esityksen aikana voi myös liikennöidä tiskille, tarvittaessa vessaankin muun yleisön siitä häiriintymättä.


Olin konseptin kertaalleen yksityistilaisuudessa hyväksi havainnut, joten äskettäin sai Partasuu synttärilahjakseen leffaillan herkkutarjoiluin. Leffaksi valikoitui tuoreltaan Juice. Teemaan sopivasti otimme sitten tiskistä eväiksemme pullon punkkua. Juicen suosiman pyttärin korvasimme täyttävällä ja maistuvalla taco-lautasella ja puoliksi kahteen pekkaan syömällämme pizzalla.



Leffa oli viihdyttävä, Riku huikea Juice ja tarjoilut enemmän kuin runsaat. Vatsat täpösen täynnä ja kukaties kevyessä hiprakassa kotiin suunnatessamme Partasuu lahjaansa hehkutellessa totesi että kokemus otetaan kyllä uusiksi, mutta että sillä kerralla nappaamme eväiksi tiskiltä poppareita ja irtsareita. Ohjelmistoon on nyt tullut niin Maija Poppasen paluu kuin Täydellinen mestari, joten syitä pikaiseen paluuseen isommallakin porukalla olisi heti ainakin kaksi.



6 kommenttia:

  1. Minulla on "lahjakortti" samaan paikkaan, mutta lahjan antaja asustelee Espanjassa. Olen kuullut pelkkiä kehuja Rivierasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan lahjan olet saanut, sinne vaan nautiskelemaan :)

      Poista
  2. Varmasti kiva leffaelämys ja hyvässä seurassa❤️

    VastaaPoista
  3. Tässä on leffateatteri minun mieleen. Laitan kokeilulistalle!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)